Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga II) De ce nu s-a jucat la Constanta?

ro

13 Mar, 2010 18:57 1562 Marime text

dscn4776_123.jpgDecizia FRF de a amana toate competitiile programate pentru a se disputa in acest week-end s-a dovedit una pripita. Cel putin la Constanta se putea juca fotbal fara niciun fel de probleme iar fotografia realizata acum cateva minute chiar pe terenul unde isi disputa Farul meciurile de acasa, arata clar ca starea gazonului era una perfecta. La fel si vremea de afara, care putea oferi un bun prilej pentru suporteri de a reveni pe stadion. In ciuda conditiilor atmosferice bune, insa, conducerea marinarilor a salutat decizia FRF, probabil din alte interese decat cele strict legate de vreme.

Potrivit unor surse din interior, Farul trebuia sa joace fara 5 titulari, si daca Ene si Mendy sunt suspendati, Cristocea, Chico si Vlas erau toti indisponibili. De altfel, inca de miercuri se solicitase amanarea partidei contra liderului Victoria Branesti, scuza oficiala fiind vremea nefavorabila, dar gurile rele sustinand ca solicitarea era de fapt legata de absentele numeroase dar si a formei sportive proaste a jucatorilor.

Farul a castiga doar un meci in acest retur, contra Dunarii Giurgiu, scor 2-0, dupa o prestatie lamentabila a brigazii de arbitri ca le-a refuzat giurgiuvenilor un penalty la 1-0. In etapa a doua echipa costanteana a cedat cu 1-4 la Chiajna dupa un meci dezastruos.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii