Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (liga1)/FRF "taie salariile jucatorilor

ro

21 Dec, 2009 21:28 1353 Marime text
sandu1.jpg

Decizie incredibila adoptata ieri de Comitetul Executiv al FRF. Motivand ca din cauza crizei cluburile risca sa intre in faliment, FRF ia măsuri drastice, chiar înaintea alegerilor generale din ianuarie. Federaţia lui Mircea Sandu a hotărât ca echipele din Liga 1 să poată reduce unilateral cu până la 50 la sută salariile jucătorilor.

"La propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal, membrii Comitetului Executiv al FRF au fost de acord să asocieze criza economică, ce se manifesta la nivel naţional şi mondial, cu situaţia de forţă majoră. În atare condiţii, s-a decis ca toate cluburile din România, indiferent de nivelul la care activează, să aibă posibilitatea de a reduce unilateral drepturile financiare cuvenite jucătorilor cu cel mult 50 la sută, pentru o perioadă maximă de un an (21 decembrie 2009 - 21 decembrie 2010)", se arată pe site-ul oficial al FRF.

Decizia a fost deja criticata dur de rivalii lui Mircea Sandu la presidintia FRF acestia considerand masura electorala, aberanta si discrimantorie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii