Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (PL)/Chelsea - Portsmouth 2-1, Arsenal s-a impiedicat a Burnley (video)

ro

17 Dec, 2009 11:56 1375 Marime text

pl.jpgChelsea a revenit pe primul loc al clasamentului din Premier League după un meci slab împotriva lui Portsmouth, meci încheiat totuşi cu un succes, 2-1. Londonezii au deschis scorul prin Anelka după 23 de minute, francezul finalizând o acţiune ecelentă a lui Alex. Fără să strălucească, Chelsea a controlat jocul însă în minutul 51, Piquionne a egalat profitând de o greşeală enormă în defensiva „albaştrilor". Scorul final a fost stabilit cu doar 10 minute înainte de final de Lampard care a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un fault asupra lui Ivanovic.

Rezumat Chelsea - Portsmouth 2-1:

Arsenal a ratat şansa de a se menţine în coasta liderului după ce a remizat neaşteptat la Burnley. Spaniolul Fabregas a deschis scorul pentru londonezi în minutul 7, dar Alexander a egalat după 21 de minute în urma unui penalty. Arsenal a rămas la opt puncte de Chelsea, pe locul trei în clasament.

Liverpool, continuă evoluţiile dezamăgitoare chiar dacă s-a impus în faţa lui Wigan. N'Gog şi Fernando Torres au marcat pentru Cormorani şi au dus scorul la 2-0, Wigan revenind pe tabelă prin N'Zogbia. Liverpool e abia a şasea în PL, cu 27 de puncte.

Milionarii de la City au primit o lecţie dură pe White Hart Lane. Tottenham a zdrobit pa Manchester cu 3-0 prin dubla lui Krancjar şi golul lui Defoe. Londonezii îşi păstrează locul 5 în timp ce City a ajuns pe 8, la mare distanţă de locurile care permit accesul în Europa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii