Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A)/Chivu a ajuns la Milano

ro

11 Jan, 2010 12:55 1304 Marime text

chivumilano.jpgFotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost transferat, azi, de la spitalul "Borgo Trento" din Verona la Milano, unde îşi va continua recuperarea după operaţia la care a fost supus miercuri.

Potrivit site-ului oficial al clubului milanez, Chivu a părăsit Verona alături de soţia sa Adelina şi de responsabilul departamentului medical de la Inter Milano, Franco Combi.

"FC Internazionale, Cristian Chivu şi profesorul Combi vor să le mulţumească sincer medicilor şi personalului de la spitalul Borgo Trento din Verona pentru profesionalismul, sensibilitatea şi disponibilitatea de care au dat dovadă", se menţionează pe site-ul inter.it.

Anterior, medicul echipei din Milano a declarat că starea fotbalistului român este bună şi faza postoperatorie se desfăşoară normal. "Cristian va trebui să mai petreacă în spital câteva zile pentru a se încheia investigaţiile în cazul său, iar apoi va continua perioada de repaus".

Internaţionalul român s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat miercuri, în urma unui duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Chivu a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă. Presa italiană de ieri susţine că flerul medicului campioanei Italiei a fost decisiv el fiind cel care a solicitat internarea jucătorului deşi acesta era lucid. Ulterior s-a dovedit că accidentarea era una extrem de serioasă şi că viaţa lui Chivu a fost pusă în pericol.

Colegii de echipă i-au dedicat căpitanului naţionalei noastre succesul de aseară din meciul contra Sienei, scor 4-3, ei pregătind un tricou special cu inscripţia „Întoarce-te repede Cris!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii