Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal (CM)/Romania - Ungaria 31-25

ro

07 Dec, 2009 20:49 1144 Marime text

Succes uriaş pentru România la mondialul din China. Fetele lui Radu Voina s-au impus clar în faţa adversarului tradiţional, Ungaria, după o partidă controlată aproape în totalitate de tricolore.

Începutul a aparţinut portarilor care s-au dovedit în zi de graţie astfel că după 5 minute de joc scorul era încă alb. Abia în minutul 6 Ungaria a deschis scorul în urma unui contraatac, maghiarele dublând imediat avantajul prin Toth.

Surprinse de replica unguroaicelor, româncele au intrat mai greu în joc şi au ajuns la conducere abia în minutul 13, după un gol marcat de Gâlcă (5-4). Din acest moment prima repriză s-a transformat într-un galop de sănătate, cu fetele noastre marcând din toate poziţiile pentru un neverosimil 16-7 la pauză.

După odihnă, partida s-a reluat în aceleaşi coordonate numai că din minutul 37 ceva s-a rupt în jocul României iar Ungaria a marcat aproape la toate acţiunile de atac. Aşa s-a ajuns ca scorul să fie la un moment dat 20-18, moment în care Radu Voina a dat din nou semnalul ofensivei iar româncele l-au ascultat. În final, după mai multe reuşite de excepţie, România s-a impus cu 31-25 şi a obţinut deja biletele pentru faza a doua a grupelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii