Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal (m)/Spania - Romania 33-27

ro

10 Jan, 2010 21:49 1782 Marime text

handbal_10.01.jpgNaţionala masculină de handbal a României a pierdut, duminică, scor 27-33 (14-18), în faţa reprezentativei similare a Spaniei, în ultima partidă din cadrul turneului de pregătire pe care tricolorii l-au susţinut în Peninsula Iberică. Cei mai buni marcatori ai tricolorilor au fost Ghionea (9) şi Jurcă (5), prestaţia jucătorilor de la HCM Constanţa prezenţi la lot fiind una decentă.

Naţionala ţării gazdă a câştigat turneul, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri disputate, şi a acumulat 6 puncte, în timp ce România a ocupat locul 2 la final, cu trei puncte. Reprezentativa noastră a remizat în primul meci al turneului, scor 30-30, cu reprezentativa Elveţiei, iar în cea de-a doua dispută s-a impus, scor 28-24, în faţa reprezentativei similare a Braziliei

"A fost un meci bun cu Spania, am reuşit faze frumoase. Diferenţa s-a făcut la eliminări, noi am avut mai multe ca ei. Am şi ratat mult, dar ei s-au desprins abia pe finalul partidei. A fost un turneu bun de pregătire, am văzut şi eu potenţialul echipei şi sunt convins că vom ajunge în play-off. A fost un turneu greu, pentru că s-au jucat 3 meciuri în 3 zile zile, însă băieţii s-au ţinut bine. Parcă pe finalul meciului cu Spania nu am mai avut putere. Nici nu concep să nu trecem de turneul de precalificare", a spus, pentru agenţia de ştiri NewsIn, selecţionerul Vasile Stângă.

Au jucat:

Popescu, Stanescu (ps), Ciubotariu (1), Novanc (3), Fenici (2), Stamate (1), O­nyejekus, Toma (2), Ghionea (9, 8p), Georgescu (1), Sadoveac, Jurca (4), Irimescu, Rohozneanu, Sabou (2), Csepreghi (2).

Sursa foto: www.rfebm.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii