Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal/Toma si Csepreghi au ingenunchiat Brazilia

ro

10 Jan, 2010 01:11 1352 Marime text

laurentiu-toma.jpgCei doi jucători ai HCM-ului Constanţa, Laurenţiu Toma şi Iulieu Csepreghi au marcat împreună de 11 ori în disputa câştigată de România, scor 28-24, în faţa reprezentativei similare a Brazilie, partidă contând pentru turneul de pregătire din Spania. Selecţionerul Vasile Stângă a rulat întreg lotul în acest joc, cu excepţia lui Stamate, care are probleme medicale.

"Este un turneu foarte bun din punctul meu de vedere, îmi pot face o idee despre echipă. Din păcate, nu avem jucători pentru nouă metri, dar avem pivoţi şi extreme foarte bune. Din păcate, stăm într-un singur şuteur, Cspreghi. Îl aştept şi pe Alin Şania", a declarat Stângă pentru agenţia de ştiri NewsIn.

În primul meci al turneului, România a remizat, scor 30-30, cu reprezentativa Elveţiei, iar duminică va disputa ultimul meci, în compania Spaniei, decisiv pentru stabilirea câştigătoarei. Pe 14 ianuarie vor pleca în Finlanda pentru turneul de calificare la Mondialul din Finlanda, acolo unde vor avea ca adversari ţara gazdă, Anglia şi Bosnia. "Avem şanse destul de mari să trecem de acest turneu şi să mergem mai departe, cred că Bosnia e cel mai dificil adversar", a completat Vasile Stângă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii