Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a trecut de Bucovina Suceava

ro

21 Jan, 2010 20:41 1097 Marime text
handball_the_ball.jpgDupă două partide în care şi-au împărţit victoriile, handbaliştii de la HCM şi Bucovina Suceava au disputat ultimul amical din seria programată înaintea startului returului.

Meciul de astăzi a avut însă alte caracteristici faţă de primele două. HCM a evoluat cu echipa de bază care a cuprins şi jucătorii care s-au reîntors de la echipa naţională şi a învins, scor 46-30. Singurul jucător care nu a fost prezent a fost Timuszin Schuch, aflat cu naţionala Ungariei la Campionatul European din Austria. Astfel, tehnicienii Zoran Kurteş şi Eden Hairi au apelat la următorii jucători: Stănescu, Popescu, Toma, Adzic, Csepreghi, Dimache, Buricea, Sadoveac, Mureşan, Băiceanu, Sabou, Mocanu, Vukovic, Simic, Prachar, Pavlovic, Timofte.

Remarcatul jocului a fost pivotul Marius Mocanu, cel care l-a înlocuit pe Schuch. Venit în vara anului trecut de la CSM Medgidia, Mocanu a avut prbleme medicale şi nu a evoluat nici un minut într-o partidă oficială. Jocurile cu Suceava au reprezentat astfel, prima apariţie a lui Mocanu în tricoul campioanei el sărbătorind evenimentul cu 5 goluri marcate în poarta moldovenilor.

HCM va pleca la Bacău pentru alte două partide amicale contra formaţiei gazdă, fără secundul Eden Hairi, care se va afla în Austria la un curs de perfecţionare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii