Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a trecut de grupele Ligii CAmpionilor

ro

27 Feb, 2010 22:59 1373 Marime text

tomis3.jpgFormatia constanteana a devenit astfel prima echipa romaneasca ajunsa in faza a doua a primei competitii europene intercluburi după succesul la scor impotriva grecilor de la PAOK Salonic, 34-23. Laurentiu Toma a marcat 13 goluri dupa o evolutie perfecta, si, in ciuda unui start ezitant, HCM Constanta asteapta acum tragerea la sorti pentru optimi, acolo unde va juca cu una dinre fortele continentale: Vesprem, Barcelona sau Ciudad Real.

In ciuda scorului categoric, startul de meci a apartinut oaspetilor, care au condus cu 6-4 la jumatatea primei reprize dar Zoran Kurteş a simtit momentul nefavorabil si dupa un time out bine cerut a schimbat practic soarta meciului. Popescu a apărat cinci şuturi consecutive şi a marcat un gol iar coechipierii lui au marcat de alte patru ori pentru un avans care s-a dovedit ulterior a fi decisiv. La pauză s-a intrat cu 14-9 pentru constănţeni, încurajaţi frenetic de o sală, probabil potrivnică într-o altă situaţie.

Mitanul doi a fost în mare parte confuz. Constanţa s-a „integrat" în jocul aiuritor al grecilor şi a încercat să joace totul pentru Toma şi titlul său de golgheter. Aşa s-a apropiat PAOK la trei goluri înainte de iureşul final care a dus diferenţa la... normal. Oricare va fi soarta calificării, HCM a demonstrat din nou că este cea mai bună echipă românească a ultimului deceniu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii