Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In vizita la Casa Alba

ro

26 Jan, 2010 19:30 1279 Marime text

casa_alba_26_01.jpgPreşedintele SUA, Barack Obama, i-a primit ieri, la Casa Albă, pe componenţii echipei de baschet Los Angeles Lakers pentru celebrarea titlului obţinut în sezonul 2008/2009 al NBA.

În cadrul recepţiei care a avut loc într-o cameră de ceremonie de la Casa Albă, Obama a subliniat că tehnicianul Phill Jackson, pe care l-a poreclit "Master of Zen" pentru cele zece trofee câştigate în carieră, a câştigat şase dintre titlurile sale cu Chicago Bulls, echipa din oraşul unde şi-a început cariera politică. Preşedintele american i-a spus tehnicianului, că aşteptă din partea deţinătorului recordului de titluri NBA obţinute din postura de antrenor să le dea sfaturi "democraţilor şi republicanilor pentru a putea începe să muncească în echipă", provocând amuzamentul asistenţei.

Preşedintele SUA a ţinut să-l evidenţieze, şi pe Kobe Bryant, despre care a spus că este "unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut vreodată", dar şi pe Earvin "Magic" Johnson, fostul legendar jucător a lui Lakers, acum un acţionar şi vicepreşedinte al clubului din LA.

Jucătorii echipei LA Lakers i-au înmânat lui Obama un tricou al formaţie inscripţionat cu numele său şi cu numărul 1, dar şi o minge cu autografele baschetbaliştilor, înainte de a face poza de grup alături de preşedinte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii