Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Campionilor/Seara grea pentru favorite (rezumate video)

ro

04 Nov, 2009 17:01 1679 Marime text

rezultate_football.jpgEtapa a patra din Liga Campionilor a adus primele certitudini. Porto, Bordeaux, Manchester United şi Chelsea sunt deja calificate în faza următoare a competiţiei, deşi ultimele două n-au reuşit decât remize. S-au marcat 28 de goluri, în media excelentă a acestui sezon, favoritele având destul de furcă înainte de a atinge obiectivele.

În Grupa A, Bayern are nevoie de un miracol pentru a trece în primăvară. Campioana Franţei, Bordeaux a confirmat forma bună din Ligue 1 şi s-a impus chiar pe Allianz Arena, băgându-i pe nemţi în şedinţă. Juventus a trecut, logic, de Maccabi printr-un gol marcat de Camoranesi şi poate trece în optimi cu un egal în meciul următor de pe pe propria arenă.

Grupa B a fost la câteva secunde de a consemna cea mai mare surpriză a sezonului. ŢSKA Moscova a condus cu 3-1 pe Old Trafford iar Manchester a egalat la trei după o deviere norocoasă la un şut al lui Valencia. Cum Wolfsburg a făcut instrucţie cu Beşiktaş, chiar la Istanbul, partida decisivă va fi între Wolfsburg şi TŞKA.

Grupa C nu a adus surprize. Om a zdrobit-o pe FC Zurich, iar granzii Real şi Milan au remizat prieteneşte. Deşi are 6 puncte, Om are doar şanse teoretice de calificare fiind mult sub cele două ilustre adversare.

În grupa D, pragmatismul impus de Ancelşotti la Chelsea putea să-i mai aucă trei puncte chiar la Madrid. Aflaţi în criză, cei de la Atletico au decshis totuşi scorul prin Aguerro, numai că „monstrul" Drogba a întors rezultatul la 1-2. La ultima fază, ginerele lui Maradona a executat perfect o lovitură liberă şi Atletico speră însă să prindă Liga Europa. În celălalt meci, Porto a fost la un pas de ruşine deşi a dominat copos. Columbianul Radamel Garcia Zarate, cunsocut cu numele de „scenă", Falcao, a reuşit însă să înscrie cu doar 7 minute înainte de final, iar Porto s-a calificat şi ea în „primăvară".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii