Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mutu este judecat de CONI

ro

03 Mar, 2010 23:03 1244 Marime text

mutu_03_03.jpgAtacantul român se află de circa două ore în faţa comisiei care va decide sancţiunea în cazul său. el este însoţit la audieri de mai mulţi avocaţi, impresarii săi fiind rugaţi să aştepte afară din sală.

"Nu ştiu ce se va întâmpla, dar sunt avocatul lui Mutu şi sunt optimist. Adrian a luat aceste substanţe din motive independente de sport. Nu se poate vorbi de recidivă", a declarat avocatul Rodella pentru Radio Blu. El a mai precizat că a fost adusă şi o mostră din medicamentul folosit de roman dar şi prospectul acestuia unde nu este trecută substanţa interzisă.

Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii