Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NBA/Knicks umilita acasa de Mavericks

ro

25 Jan, 2010 13:13 1239 Marime text

nba.jpgDallas a reuşit meciul perfect la New York şi s-a impus cu un incredibil 128-78. Deşi gazdele au început bine, Nowitzki şi coechipierii săi au dominat partea secundă şi au reuşit cea mai clară victorie din istorie şi a opta consecutivă în acest sezon.

Nowitzki şi Terry au reuşit câte 20 de puncte, iar Marion şi Gooden câte 15, ultimul trecându-şi în cont şi 18 recuperări. Pentru gazde doar Jeffries a reuşit să ţină capul sus, cu 14 puncte iar Lee a recuperat 14 mingi. Mavericks se află la al 29-lea succes în actualul sezon, în timp ce Knicks a pierdut al 26-lea meci

Surpriza zilei a furnizat-o Toronto care a câştigat dramatic cu Lakers, 106-105. Kobe Bryant a ratat o aruncare în ultima secundă şi a oferit succesul gazdelor. Meciul a fost decis însă de o uriaşă gafă a arbitrilor care au acordat aiurea un faul la turcul Derozan cu doar 5 secunde înainte de final iar acesta a transformat ambele aruncări libere schimbând soarta disputei. Lakers, care aveau mare nevoie de un succes, au risipit un avans de 4 puncte pe care îl aveau cu doar un minut înainte de final, şi au pierdut primul loc în clasamentul ligii nord-americane în favoarea celor de la Cleveland.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii