Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NFL/Green Bay - Baltimore 27-14, in ultimul meci al saptamanii 14

ro

08 Dec, 2009 17:47 1038 Marime text

nfl_12_08.jpgJoe Falco i-a îngropat pe cei de la Baltimore Ravens cu doar şase minute înainte de final când a pasat aiurea iar Green Bay a profitat şi a păstrat avantajul luat anterior pe tabelă.

Jermichael Finley a marcat două touch-down-uri pentru Packers într-unul din cele mai urâte meciuri ale actualului sezon. Gazdele, care aveau un record de 7-4 înainte de acest meci, aveau nevoie neapărată de victorie şi au bifat până la urmă al patrulşea succes consecuti fiind tot mai aproape de play-off. Pentru Ravens, înfrângerea nu este un dezastru datorită evoluţiilro slabe ale colegelor de serie. Cu un record de 6-6, Baltimore încă speră la un wild card.

De remarcat că pe timpul partidei s-au bătut sau egalat mai multe recorduri de indisciplină, meciul fiind considerat de specialişti drept cel mai slab al sezonului. Astfel, cele două formaţii au „reuşit" 310 yarzi de penalizare, record negativ în ultimii 33 de ani. Packers a comis 11 penalităţi iar Ravens cinci „interferenţe" într-un singur meci, record egalat stabilit iniţial de Giants în 2001. Cele 14 puncte ale oaspeţilor au venit după... intercepţii, asta deşi Aaron Rodgers avea înaintea meciului un record personal de 133 de pase neinterceptate...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii