Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NHL/New York - Detroit 1-3 (video)

ro

07 Dec, 2009 16:41 1399 Marime text

nhl__.jpgDoar două meciuri s-au disputat duminică noaptea în liga nord americană de hochei şi ambele au revenit oaspeţilor.

La Anaheim, gazdele au continuat seria incredibilă de rezultate slabe, şi au cedat după lovituri de departajare în faţa unei alte echipe care a dezamăgit, Ottawa, într-o reeditare a finalei NHL de acum doi ani. „Senatorii", care au venit la Anaheim după patru înfrângeri consecutive, au condus de trei ori pe tabelă însă „Raţele" au revenit de fiecare dată instantaneu. Alex Kovalev şi Daniel Alfredsson au transformat loviturile de departajare iar Ottawa a obţinut succesul cu 4-3 şi o mică revanşă după finala pierdută în 2007 cu 1-4.

Mult mai interesant se anunţa meciul de la New York dintre Detroit Red Wings şi Rangers. Erou a fost până la urmă debutantul Jimmy Howard, portarul celor de la Red Wings reuşind un procentaj impresionant la şuturi salvate: 0,97. Kris Draper a marcat golul de 3-1 cu doar şapte secunde înainte de final atunci când gazdele scoseseră portarul pentru a încerca împingerea meciului în prelungiri.

Rezumat:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii