Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NHL/Philadelphia - Washington 2-8 (video)

ro

06 Dec, 2009 15:16 1700 Marime text

backstrom.jpgCapitals a profitat de înfrângerea liderului ligii nord-americane, San Jose Sharks, şi a urcat pe locul secund, la numai un punct de lider după o partidă de vis pe gheaţa celor de la Flyers. Suedezul Nicklas Backstrom a reuşit patru pase de gol şi a finalizat o acţiune a colegilor pentru a cuceri titlul de omul meciului. Fundaşul Mike Green, două goluri şi două „assisturi" şi arăpa dreaptă Thomas Fleischmann, cu patru puncte, au fost ceilalţi evidenţiaţi ai partidei încheiate cu 8-2 pentru Washington.

Pittsburg şi Saint Luis, liderii diviziilor Pacific şi Atlantic, au cedat identic pe propriul tern. Chicago Blackhawks s-a impus după prelungiri pe terenul celor de la Penguins, ajutaţi fiind de prestaţia excelentă a finlandezului Antti Niemi. Kris Versteeg a marcat golul decisiv după o pasă de la Campbell, şi gazdele au ratat şansa de a-i detrona pe Sharks.

„Rechinii" au condus cu 1-0 pe Calgary Flames, gol Clowe, dar au cedat până la urmă cu 1-2, Jokinen şi Langlow marcând pentru canadieni. Calgary a urcat pe locul 6 în clasamentul general, şi pe 3 în clasamentul Conferinţei de Vest.

Rezultate:

rezultate-nhl.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii