Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schumacher inapoi in F1, dar pentru Mercedes GP

ro

23 Dec, 2009 17:39 1733 Marime text
schumacher1.jpg

Michael Schumacher, s-a înţeles în privinţa unui acord valabil pentru sezonul 2010 cu oficialii noii echipe din Marele Circ Mercedes GP, potrivit cotidianului german Bild.

Sursa citată a scris că septuplul campion mondial, care a cucerit titlul cu Benetton şi Ferrari, a şi semnat contractul cu noua echipă din Formula 1, el fiind retras din competiţie din 2006.Michael Schumacher, care în ianuarie vaîmplini 41 de ani,va fi coechipier cu Nico Rosberg şi va avea un salariu stagional de 7 milioane de euro.

Anul acesta, fostul campion mondial a fost aproape de o revenire în Formula 1 la scuderia Ferrari, acolo unde a rămas colaborator după retragerea din 2006. El a făcut o serie de teste şi urma să concurezeîn locul brazilianul Felipe Massa, dar a renunţat în urma unei accidentări pe care a suferit-o într-un accident de motocicletă. La Mercede, el va colabora din nou cu Ross Brawn, cu care a mai lucrat la Benetton şi Ferrari. Brawna deţinutîn sezonul trecut echipaBrawn GP, care a câştigat titlul mondial atât la constructori, cât şi la piloţi, prin Jenson Button.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii