Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis (f) Simona Halep a invins-o pe Sorana Cirstea

ro

08 Apr, 2010 19:22 1614 Marime text

halep-cirstea21.jpgConstănţeanca Simona Halep, 18 ani, a reuşit astăzi să obţină cea mai mare performanţă a carierei după ce a eliminat-o în optimile de finală ale turneului de debut în WTA, de la Marbella, pe târgovişteanca Sorana Cîrstea, liderul tenismenelor române. Halep a evoluat perfect şi şi-a folosit din plin atuurile profitând şi de slăbiciunile adversarei şi s-a impus în două seturi, 6-4, 7-6.

De altfel, Simona a fructificat prima minge de meci, venită în tie breack, şi a condus mereu ostilităţile, Sorana Cîrstea fiind departe de forma arătată în sezonul trecut. În sferturi, Halep va juca împotriva îănvingătoarei dintre italianca Flavia Pennetta, favorită 2, şi spaniola Laura Pous Tio, jucătoare venită din calificări.

Pentru accederea în sferturi, constănţeanca va primi 5380 de dolari net, şi 70 de puncte WTA. Învinsa sa va trebui să se mulţumească doar cu 2950 de dolari net şi 30 de puncte WTA. Din păcate Sorana va pierde mai multe locuri în clasamentul feminin pentru că în sezonul precedent disputase semifinale la turneul din Andaluzia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii