Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei (f)/Dinamo - Tomis 3-2, in etapa a IX-a

ro

06 Dec, 2009 15:18 695 Marime text

CS Volei 2004 Tomis nu a putut trece nici de data aceasta de bucureştence, fetele de la malul mării dovedind că au un adevărat complex Dinamo.

După ce au pierdut cupa în faţa roş-albelor, Simanic şi compania au promis răzbunare în Divizia A1, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum au sperat constănţencele. Disputa cu Dinamo s-a dovedit a fi mult mai grea decât cea din Cipru, bucureştencele fiind un adversar chiar mai solid decât multimpa campioană CSU Metal Galaţi. Chiar şi aşa, Tomis a avut puterea să revină de două ori pe tabelă însă a cedat clar în decisiv.

Gazdele s-au impus în primul parţial cu 25-20, actul secund revenind celor de la Tomis cu un surprinzător de clar 25-17. În runda a treia, rolurile s-au inversat, dinamovistele fiind vioara întâi în faţa unor constănţence care au dat dovadă doar de voinţă. Setul patru a revenit Constanţei, 25-21 însă în ultimul act voleibalistele de la Tomis au cedat cu 11-15 pentru un 2-3 conform cu realitatea din teren. În ciuda înfrângerii, Tomis rămâne lider dar la setaveraj şi la egalitate cu Dinamo şi Galaţi.

Alte razultate: Medicina Tg Mureş - IOR Bucureşti 3-0, CSM Focşani - Penicilina Iaşi 0-3, CSU Metal Galaţi - CSM Sibiu 3-0.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii