Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua sesiune a proiectului „Mindfulness“, găzduită de CS Farul Constanța. Parteneri din Italia și Austria, sosiți pe litoral (GALERIE FOTO)

ro

19 Jul, 2024 17:00 188 Marime text

 
  • La evenimentul derulat pe parcursul a două zile, din partea clubului sportiv constănțean au participat șase antrenori implicați în procesul de instruire pe acest segment.
 
Clubul Sportiv Farul Constanța a fost gazda partenerilor din Italia și Austria sosiți pe litoral pentru cea de-a doua sesiune de pregătire din proiectul Mindfulness Skills Development in Competitive Sports Coaching (MSDS), cu finanțare prin Programul European Erasmus+ .
 
La această sesiune, derulată pe parcursul a două zile, din partea clubului sportiv constănțean au participat șase antrenori implicați în procesul de instruire pe acest segment (Cristina Dulgheroiu, Ștefan Costin Huștea, Mihaela Ion, Eveline Anca Lisenco, Gabriel Oaidă și Florina Anca Vasile), manager de proiect fiind Aurelian Arghir, directorul CS Farul Constanța.
 
„Având în vedere că agenda sesiunii implică și o instruire de inițiere în abordarea și redactarea în vederea aprobării a viitoarelor proiecte cu finanțare europeană, clubul nostru a implicat și personalul administrativ, respectiv: Sorin Ștefan Bașturea (director adjunct), Diana Alina Graur (contabil șef), Elena Cotunoaei (expert sportiv), Mariana Câmpianu (contabil)“, se arată pe site-ul oficial al CS Farul.
 
Potrivit sursei citate, sesiunea a constat în abordarea a două teme cu implicații majore în activitatea sportivă: incluziunea socială prin sport / social inclusion și partea verde a proiectului /  green dimension.
 
Dezbaterile pe cele două teme majore s-au purtat atât față în față, cu Alessandro Ruggeri, coordonatorul echipei italiene și Delia Romano - Nagy, reprezentantul Austriei, în sala de consiliu a clubului nostru, cât și online, cu partenerii din Italia și Austria.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: CS Farul Constanța
 
Citește și:

Constanța. Canotaj de coastă
Doi specialiști din Grecia, vizită la CS Farul, în proiectul RoBeats (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii