Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Pantheon Constanța judo Daria Kraus, campioană națională. Echipa, medalie de argint (GALERIE FOTO)

ro

15 Oct, 2024 10:53 256 Marime text
Sursa foto: ACS Pantheon Constanța

Performanță la Campionatul Național U18 Ne-Waza la judo, de la Sibiu, pentru sportiva Daria Kraus, care a reprezentat în competiție ACS Pantheon Constanța și a cucerit medalia de aur, la categoria 52 kg!

În drumul său spre titlu, judoka de pe litoral a trecut, pe rând, de Mădălina Hriscu (BCCM), Teodora Teișanu (CSM București) și Reka Szakacs (CSS Miercurea Ciuc), pentru ca, în ultimul act, să o învingă prin ippon pe Yasmine Tomescu, de la CSS CSM CFR Ploiești.

Alți doi sportivi care au reprezentat ACS Pantheon Constanța la Campinatul Național U18 Ne-Waza, Sabryna Costescu (44 kg) și Călin Matei Plosceanu (+81 kg), au terminat concursul pe locul 5.

Sportivii au fost antrenați și coordonați la această întrecere de Luca Radu și George Lozovanu, ambii sensei în cadrul Pantheon Constanța.

În întrecerea pe echipe a Campionatul Național de Cadeți U18, fetele de la Pantheon Constanța au obținut medalia de argint (o performanță peste așteptări), după ce au cedat la mare luptă în finala întrecerii, cu scorul de 2-3 în fața echipei U-CSM Cluj Napoca.

Constănțencele au evoluat în formula Denisa Șerban (48 kg), Sabryna Costescu (48 kg), Daria Kraus (52 kg), Teodora Teișanu (57 kg), Ștefania Barna (63 kg) și Sara David (+63 kg).

Pe lângă ACS Pantheon Constanța și U-CSM Cluj Napoca, la întrecerea pe echipe au mai participat CSM Pitești, ACS Senchu Sibiu, SCM Deva și CSM Bacău.

Sportivele clubului de la malul mării, medaliate cu argint, au fost însoțite și coordonate la acest concurs de antrenorii Luca Radu și George Lozovanu.

Citește și:

Județul Constanța
Legende ale judo-ului mondial, prezente la Venus, la Pantheon Judo Stage 2024 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii