Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Power Gym Constanța Culturistul veteran Vasile Șerban, vicecampion mondial. Cadou strălucitor pentru împlinirea vârstei de 74 de ani!

ro

26 Sep, 2024 10:04 626 Marime text
Vasile Șerban (stânga), cea mai bună performanță a sa la Mondiale. Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness) 

Celebrul culturist veteran de pe litoral Vasile Șerban, de la Power Gym Constanța, a obținut cea mai bună perfomanță a sa la Campionatul Mondial Masters, medalia de argint la întrecerea desfășurată în Iran, pe Insula Kish.

Vasile Șerban a devenit vicecampion mondial 2024 la categoria +65 ani, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani! Astfel că și-a făcut un strălucitor cadou pentru 27 septembrie, de ziua sa de naștere. 

Vasile Șerban, sportivul care sfidează anii, deținea medalia de bronz la Mondiale, cucerită anul trecut, la categoria +60 ani Open, la competiția desfășurată în Spania, la Santa Susana, acolo unde, în luna mai a acestui an, a ieșit și campion european.

Vasile Șerban, care locuiește la Năvodari, arată fantastic pentru vârsta sa, și mai are în palmaresul de la Masters, pe lângă titlul european și medaliile de argint și bronz la Campionatul Mondial (iar anterior locul 4 la aceeași competiție), medalia continentală de bronz, o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Balcanic, 19 titluri de campion national și titlul de campion absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei.

Decanul de vârstă al lotului național s-a clasat pe poziția a doua, obținând medalia de argint.
 
Profesionist, autocritic și de un realism ieșit din comun, nea Vasile, supărat fiind, a înțeles unde a greșit în pregătire și mi-a promis că la Campionatul Mondial din 2025 va câștiga medalia de aur și implicit titlul de campion mondial!
 
Sportul naște zilnic obiective, chiar și la 74 de ani.
 
Tu ce obiectiv ai?
 


Felicitări Vasile Șerban, un exemplu pentru noi toți!, este mesajul lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

 

Vicecampion mondial la 74 de ani! O încheiere în forță a anului 2024, când a obținut și titlul de campion european!, a punctat și Dan Pandelea, președintele ACS Power Gym Constanța, membru al FRCF, coordonatorul lotului național de Speed Fit (Fitness Challenge) și președintele Comisiei de profil a Federației.

  
Citește și:

Culturism Constanța
La 73 de ani, Vasile Șerban - bronz la Mondiale. George Moise - campion mondial! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii