Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Power Gym Constanța Elena Novac, medalii de aur la IFBB Diamond Cup Budapesta (GALERIE FOTO)

ro

07 Jun, 2024 09:55 872 Marime text
 
Competiția IFBB Diamond Cup Budapesta, din Ungaria, le-a adus rezultate deosebite reprezentanților României, la Fitness Challenge.
 
Ca de obicei, la înălțime în concurs, dar și pe podium, s-a aflat și Elena Novac, de la ACS Power Gym Constanța, care a obținut aurul la Individual Gold, Individual Silver și Silver Mixt.
 

Sportivii noștri s-au întors acasă cu rezultate excepționale la FitnessChallenge, este mesajul Federației Române de Culturism și Fitness.

 
Președintele ACS Power Gym Constanța Dan Pandelea, membru al FRCF, este coordonatorul lotului național de Speed Fit (Fitness Challenge) și președintele Comisiei de profil a Federației.
 
Sportivii de la ACS Power Gym Constanța au obținut rezultate importante, anterior, și la Campionatul Național de Culturism, Fitness și Fitness Challenge de la Cluj - Napoca.
 
Specializat pe ramura Fitness Challenge, clubul de pe litoral a obținut grosul medaliilor (13) la această disciplină, dar a urcat pe podium și la alte secțiuni. 
 
Astfel, la Fitness Challenge, de la ACS Power Gym Constanța au cucerit medalii Elena Novac - aur la senioare individual (la Silver Level și la Gold Level), David Bohaciov - aur la juniori individual (Gold Level), Florentina Solomon - aur la senioare individual (Bronze Level), Vasile Nicoară - aur la seniori individual (Bronze Level), Tudor Nicoară  - aur la băieți 11-13 ani, Cosmin Mărcuță - bronz la seniori individual (atât la Silver Level, cât și la Gold Level), Lucian Guzu - bronz la master individual (Silver Level și Gold Level), Camelia Ștefan - bronz la senioare individual (Gold Level), Roxana Bușuricu - bronz la senioare individual (Bronze Level) și Răducu Pătrașcu - bronz la seniori individual (Bronze Level).
 
Alte clasări: Loredana Nica - locul 4 la senioare individual (Bronze Level) și locul 5 la Silver Level, Vasile Nicoară - locul 5 la seniori individual (Silver Level și Gold Level), Răducu Pătrașcu - locul 7 la seniori individual (Silver Level și Gold Level).
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness, Elena Novac)
 
Citește și:

 
Sportivii de la ACS Power Gym Constanța, medalii și la Naționale. La Fitness Challenge, au urcat pe podium de 13 ori (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii