Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Shobu Constanța - Lumina, peste 60 de medalii la cele două competiții de la Ovidiu. „Niciun obstacol nu ne poate opri!“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 16:34 279 Marime text

Două evenimente importante organizate de ACS Shobu Constanța, sub auspiciile Federației Române de Karate Kyokushin, Turneul Național de Kata al FRKK și International Black Sea Warriors Cup Constanta, au avut loc în orașul Ovidiu, din județul Constanța.

La cele două concursuri au participat 300 de sportivi talentați, din 17 cluburi.

ACS SHOBU Constanța - Lumina s-a prezentat cu 42 de sportivi, care au cucerit 64 de medalii: 25 de aur, 22 de argint și 17 de bronz.

Alaturi de sportivi, cei 5 arbitri ai clubului nostru au avut o prestatie excelentă! Felicitări maxime tuturor! Ati dovedit că niciun obstacol nu ne poate opri!

Am avut onoarea și bucuria să avem alături de noi pe Președintele FRKK Shihan Gruia Docan, dar și pe Îndrumătorul și Omul căruia î-a fost dedicată această competiție, și care și-a dorit enorm de mult să aibă loc, pe Shihan Potcovuta Aurel!

Mulțumim organizatorului Senpai Mitea Alexandru și staff-urilor Acs Shobu și FRKK, Primăriei Ovidiu și Clubului Sportiv Ovidiu pentru colaborare şi pentru că susține sportul în județul Constanța!

Mulțumim Federației Române de Karate Kyokushin pentru îndrumare și sprijin! OSU!

ACS SHOBU CONSTANȚA este locul în care creștem, ne cunoaștem propriile nevoi și ne dezvoltăm. Este mediul de acasă, unde mereu găsim înțelegere, iar principalul scop este acela de a rămâne uniți, indiferent de încercările vieții. Unirea este un început. Menținerea este un progres. Lucrul împreună este succes, se arată într-un comunicat al ACS Shobu Constanța.


Citește și:

Județul Constanța
Luptătorii de la Shobu Lumina au urcat pe podium și la „Danube Delta International Cup“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii