Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Andrei, cel mai bun portar Grupa 2007 de la Victoria Delta Tulcea a triumfat la Turneul Național „Gold Cup“

ro

02 Jul, 2021 00:00 4319 Marime text
 

 
  • În finala mare, „vulturii“ pregătiți de Emil Nanu și Iulian Nedu au învins Academia FC Bacău.
 
Victoria Delta Tulcea a participat cu două echipe, generațiile 2007 și 2008, la Turneul Național „Gold Cup“, de la Piatra Neamț, iar, grație unor evoluții foarte bune, grupa 2007 a reușit să câștige întrecerea. 
 
În finala mare, „vulturii“ pregătiți de Emil Nanu și Iulian Nedu au învins Academia FC Bacău după loviturile de departajare, scor 2-1. La finele timpului regulamentar, a fost 1-1, golul echipei tulcene fiind marcat de Cosmin Radu. Ales și portarul turneului, Alexandru Andrei a decis meciul pentru titlu (disputat pe arena centrală din Piatra Neamț), goalkeeper-ul apărând două lovituri de departajare. În semifinală, Victoria Delta Tulcea a trecut de o echipă foarte bună, Kids Tâmpa Brașov, scor 1-0 (Denis Niculiță), iar în fazele eliminatorii a învins Unirea Ruginoasa, scor 2-1 (Rareș Cernamoriț, Cristian Șiacu). În grupă, formația tulceană a înregistrat victorii la Juniorul București, 2-0 (Denis Niculiță 2), și Steaua Magică Iași, 5-0 (Denis Niculiță 3, Rareș Cernamoriț, Nicea Raiciu).
 
Din lotul grupei 2007 care a participat la acest turneu au făcut parte Alexandru Andrei, Ștefan Voicu, Eduard Costache, Cristian Șiacu, Ayan Anghel, Cristi Codreanu, Luca Bourceanu, Rareș Surdu, Răzvan Brumă, Cosmin Radu, Andrei Topalof, Andrei Grigoraș, Rareș Cernamoriț, George Zaharia, Dragoș David, Vlad Raicu, Denis Niculiță, Nicea Raiciu și Fabian Drobotă.
 
Grupa 2008 a ocupat locul 11, după o înfrângere (3-0), un egal (1-1) și o victorie (2-0) în faza grupelor, fiind eliminată apoi de CSS Târgu Neamț, cu scorul de (4-1). „A fost un efort deosebit, de-a lungul întregului turneu, din partea copiilor, care merită toate aprecierile“, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Victoria Delta Tulcea)
 
Citește și:
 
Delta Force One
Foști fotbaliști constănțeni, pe gazon la meciul de gală dintre gloriile Deltei Tulcea și ale Granitului Babadag
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii