Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am demonstrat că merităm locul al doilea"

ro

19 May, 2011 03:22 1217 Marime text
sageata.jpgOcupantele locurilor 2 şi 3 în Seria I, Săgeata şi Concordia, sunt despărţite de un singur punct înainte de etapa de sâmbătă

Divizionara secundă Săgeata Năvodari va întâlni sâmbătă, în deplasare, pe CS Otopeni, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a din Seria I.

Aflată la un punct în faţa celor de la Concordia Chiajna, principala contracandidată la locul secund, formaţia năvodăreană are doar varianta victoriei sâmbătă. „CS Otopeni este o echipă care a obţinut rezultate bune în retur, însă pe noi ne interesează să reuşim obţinerea cele trei puncte puse în joc. Sper ca printr-o mobilizare generală să obţinem un rezultat bun la Otopeni. Şi noi şi Concordia avem meciuri dificile în această etapă. Ei au meci la Botoşani, unde noi am făcut doar un egal şi este foarte greu de câştigat", a declarat antrenorul secund Constantin Funda. Totodată, tehnicianul speră ca în ultimele meciuri din acest sezon Săgeata să aibă parte de un arbitraj corect. „În ultimele etape, arbitrajul ne-a fost potrivnic, în special în meciul contra Ceahlăului, unde centralul a acordat foarte uşor penalti pentru ei, iar la noi a eliminat la fel de uşor un jucător. Sperăm ca măcar în ultimele etape să avem parte de arbitraje corecte", a mai spus Funda.

La rândul său, celălalt antrenor secund al năvodărenilor, Gheorghe Mina, a menţionat că Săgeata merită să rămână până la finalul campionatului pe poziţia secundă, având în vedere jocul prestat pe parcursul acestui sezon. „Ne aşteaptă un sfârşit de campionat greu, cu două deplasări şi un meci pe teren propriu, însă cel mai important este jocul de sâmbătă, de la Otopeni. Va fi un meci dificil având în vedere că echipa gazdă este neînvinsă în acest retur, pe teren propriu. Noi însă avem experienţa şi valoarea de a câştiga şi de a ne menţine pe locul al doilea, pe care am demonstrat ca îl merităm, având, după Ceahlăul, cea mai valoroasă echipă", a spus Mina.

În ceea ce priveşte decizia finală privind dreptul de promovare a echipei, cei doi tehnicieni speră că cei din conducerea clubului vor reuşi să rezolve această problemă. „Jucătorii şi staff-ul tehnic trebuie să fie preocupaţi doar de fotbal. Restul problemelor trebuie să le rezolve conducerea clubului. Noi trebuie să ne menţinem pe locul al doilea până la final şi apoi vom vedea care este situaţia", a mai precizat Gheorghe Mina. Săgeata nu va putea conta la meciul cu Otopeni pe Florin Popa, suspendat după eliminarea din meciul precedent contra liderului, Ceahlăul.

Arbitraţi de timişoreni

Dacă Săgeata ocupă înainte de acest meci poziţia a doua în ierarhia seriei, cu 55 de puncte, formaţia ilfoveană se află pe locul 5, cu 42 de puncte. Partida CS Otopeni - Săgeata Năvodari este programată sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Cătălin Botaş, ajutat la cele două margini de asistenţii Bogdan Gheorghioiu şi Flavius Damaschin (toţi din Timişoara). Cristina Bujor (Bucureşti) va fi rezervă de arbitru, în timp ce fostul arbitru Anton Heleşteanu a fost delegat ca observator.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii