Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Soare, numărul 1 la nivel național, și antrenorul ei, Andrei Baciu, la CS Medgidia. „Bun venit acestui dream - team!“ (GALERIE FOTO)

ro

22 Jan, 2022 00:00 3771 Marime text
 

 
  • Sportiva e născută la Medgidia și ocupă numărul 1 în clasamentul național al categoriei de vârstă 14 ani.
 
CS Medgidia a anunțat transferul jucătoarei de tenis Andreea Diana Soare și al antrenorului ei, Andrei Baciu.
 
În vârstă de 13 ani (e născută pe 11 martie 2008), tânăra sportivă ocupă numărul 1 în clasamentul național al categoriei de vârstă 14 ani (cu 7.483 puncte) și poziția a 14-a la 16 ani (cu 4.085 puncte). „Clubul Sportiv Medgidia are de astăzi în componența sa o tenismenă de renume și un antrenor de valoare! Îi urăm succes Andreei și să spunem bun venit acestui dream - team în cadrul clubului nostru!“, este mesajul CS Medgidia.
 
Andreea Soare este născută la Medgidia și în această perioadă participă în Franța la turneul „Les Petits As”, o competiție foarte puternică, care adună la start cei mai buni jucători din Europa. Întrecerea debutează luni, 24 ianuarie, iar Andreea este favorita 10 pe tabloul principal. La turneul din Franța, sportiva de la CS Medgidia va juca și la dublu feminin, alături de românca Alexia Tatu, locul 2 la nivel național la 14 ani.
 
În această lună, și echipa de ciclism a Clubului Sportiv Medgidia s-a mărit, prin cooptarea lui Gelu Codreanu și a lui Valentin Toma, doi rutieri cunoscuți în lumea ciclismului autohton. Aceştia se alătură unui alt sportiv experimentat al clubului din judeţul Constanţa, Adrian Moldoveanu, care este şi antrenorul de la CS Medgidia. „Gelu Codreanu și Valentin Toma s-au alăturat secției noastre și vor concura de acum înainte, în tricoul CS Medgidia, la toate competițiile dedicate amatorilor. Sunt cunoscuți în lumea ciclismului autohton, după ce au cucerit de-a lungul timpului mai multe podiumuri și medalii. Bun venit la Medgidia!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a grupării sportive dsin județul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a CS Medgidia. 

 
Citește și:
 
Doi sportivi cunoscuți în lumea ciclismului românesc s-au alăturat CS Medgidia (GALERIE FOTO)
 
CS Medgidia
Luptătorul Fabian Popa a câștigat Centura României la kickboxing. „Este unul dintre eroii noștri“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii