Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreias Calcan, dublă spectaculoasă Condusă la Ovidiu de Sepsi Sf. Gheorghe, FC Viitorul a întors meciul și a câștigat

ro

04 May, 2019 23:20 2099 Marime text
FC Viitorul a câștigat meciul jucat în această seară în etapa a opta a turneului play-off din Liga 1, cu Sepsi Sf. Gheorghe la Ovidiu.

Gazdele s-au impus cu 3-1 (0-0), după ce Sepsi a deschis scorul în minutul 49, prin Hamed. FC Viitorul a revenit pe tabelă grație golurilor lui Calcan (51, 68 – ambele înscrise în urma unor execuții foarte frumoase) și Eric (74).

Scorul putea fi și mai mare, dar Alexi Pitu a ratat un penalty, în minutul 85, lovitura de la 11 m fiind obținută de Rivaldinho.

Echipa de pe litoral a utilizat în această seară cu preponderență  jucători folosiți mai puțin în ultimul timp.

Au evoluat:

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): Tordai - Boboc, Artean, P. Iacob, Kuipers - Achim, Ciobanu, Casap (13 Târcoveanu) - Eric, G. Ganea (73 Rivaldinho), Calcan (74 A. Pitu).

Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Mladen, Grosu, Leca.

Sepsi (antrenor, Marin Barbu): Fejer - De Moura, Viera, Rudol, Abud Omar (70 Fl. Ștefan) - Dylan Flores (68 Mensah), Velev, Karnitski, Vașvari (62 Nouvier) - Hamed, Tandia.

În urma acestei victorii, FC Viitorul a acumulat 33 de puncte și se află în continuare pe locul patru, la trei puncte de ocupanta poziției a treia, CSU Craiova, care va juca în etapă mâine, acasă cu FCSB.

În etapa viitoare, FC Viitorul joacă tot la Ovidiu, cu Astra Giurgiu (locul 5, cu 24 de puncte, dar un meci în minus), sâmbătă, 11 mai, de la ora 19.30.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii