Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacantul Luca Andronache, transferat de Oțelul Galați de la Farul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

31 Jul, 2024 10:10 410 Marime text
Luca Andronache. Sursa foto: ascotelul.ro 
 
Oțelul Galați l-a transferat definitiv de la Farul Constanța pe tânărul atacant central Luca Andronache (21 de ani, 1,89 m).
 
Clubul gălățean a anunțat că Andronache, fotbalist care a marcat deja în Superligă, a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe alți doi ani.   
 

Luca Cristian Andronache, un atacant masiv de 21 de ani (1.89 metri), este noul jucător al Oțelului. El vine sub forma unui transfer definitiv, gruparea Farul Constanța păstrând un procent dintr-un viitor transfer. Luca este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a fost convocat la naționala Under 20 a României, reprezentativă pentru care a marcat un gol în U20 Elite League. Considerat un vârf de mare perspectivă, Andronache a debutat în Liga 1 la 17 ani și 13 zile, într-un meci dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, scor 1-1. Campion de juniori U19 cu FC Viitorul, noul vârf roș-alb-albastru, care poate activa și în bandă, este născut în București și a trecut și pe la Academia lui FCSB.

În stagiunea precedentă, Luca a fost distribuit în 14 partide oficiale ale Farului (10 în Superliga, 2 în Cupa României, 2 în preliminariile Conference League) și a înscris un gol în play-off, în victoria constănțenilor cu Rapid București, scor 3-1. El este o soluție pentru regula Under 21 și deja se pregătește sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu.

Succes în roș-alb-albastru, Luca!, se menționează pe site-ul oficial al Oțelului Galați.

Mă bucură transferul la Oțelul și vreau să demonstrez cât mai repede că pot ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele. Le mulțumesc celor de la Farul pentru anii petrecuți la Constanța, iar acum sunt nerăbdător să văd stadionul plin la Galați, noua mea casă. Forza, Oțelul!, a declarat Luca Andronache, potrivit sursei citate.

 
Imaginile au fost preluate de pe site-ul oficial al Oțelului Galați, ascotelul.ro.

Citește și:

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața
„Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii