Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atleta constănțeană Ioana Colibășanu concurează la Campionatul Mondial Under-20 din Columbia (GALERIE FOTO)

ro

30 Jul, 2022 16:33 2362 Marime text

 
  • Baremul de calificare la triplusalt a fost de 12,85 m, iar Ioana l-a îndeplinit în luna iunie, la etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret, de la Craiova, când a realizat performanța de 13,14 m, cu care a obținut argintul la tineret și bronzul la senioare.
 
Peste puține zile, atleta constănțeană Ioana Emilia Colibășanu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța - CS Farul) va concura la Campionatul Mondial Under-20, competiție care se derulează în Columbia, la Cali, în perioada 1-6 august.
 
Pregătită de mama sa, Elena Colibășanu, care face parte, ca antrenor, și din staff-ul tehnic al României pentru această competiție, tânăra sportivă va evolua la triplusalt, probă care are seriile / semifinala pe 5 august, iar finala pe 6 august. Baremul de calificare la triplusalt a fost de 12,85 m, iar Ioana l-a îndeplinit în luna iunie, la etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret, de la Craiova, când a realizat performanța de 13,14 m, cu care a obținut argintul la tineret și bronzul la senioare. Pentru Ioana medalia de la senioare a fost prima a sa la această categorie de vârstă. Totodată, 13,14 m reprezintă record personal (cea mai bună performanță a sezonului).
 
Ulterior, faza finală a Campionatului Național Under-20, desfășurat la Cluj-Napoca, i-a adus Ioanei medalia de aur și implicit titlul de campioană a României la triplusalt la această categorie de vârstă.
 
Constănțeanca a câștigat proba cu 12,86 m, o performanță superioară cu 28 de centimetri celei realizate de a doua clasată. Titlul național a fost cel mai bun rezultat al unui sportiv de pe litoral la competiția de sub Feleac și, totodată, prima medalie de aur la Naționale obținută de tandemul sportiv - antrenor Ioana - Elena Colibășanu. „Primul titlu de campioană națională împreună! Felicitări, Ioana, pentru modul în care ai abordat concursul! Felicitări pentru titlu, felicitări și succes la Balcaniadă și la Campionatul Mondial! Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“, a fost mesajul Elenei Colibășanu. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Colibășanu)
 
Citește și:
 
Ioana Colibășanu, primul titlu de campioană sub pregătirea Elenei Colibășanu
„Sunt cea mai mândră antrenoare - mămică!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii