Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a cedat cu SCM Timișoara după prelungiri

ro

30 Sep, 2024 22:27 205 Marime text
 Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Baschet)
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a cedat astăzi, 30 septembrie 2024, la Timișoara, la capătul a doua reprize de prelungiri, scor 80-88, în etapa a 2-a a Ligii Naționale.
 
După patru sferturi, CSM Constanța a fost la egalitate, 66-66, cu SCM Timișoara, având șansa de a închide meciul, cu o aruncare la ultimele secunde ale minutelor regulamentare, aruncare ratată însă de echipa de pe litoral.
 

S-a mers cap la cap timp de 45 de minute, ambele echipe fiind despărțite de doar 6 puncte în tot acest timp. Diferența s-a făcut în a doua repriză de prelungiri, când CSM Constanța a rămas fără jucători de bază, eliminați din cauza greșelilor personale, Philmore și Hollins. Timișoara s-a distanțat pe tabelă și a avut avantaj în toate cele cinci minute ale ultimei reprize de prelungiri, este mesajul CSM Constanța.

 
De la formația de la malul mării, Isaiah Philmore a încheiat cu 17p, 7 recuperări, 3 pase decisive, KeVaughn Allen 15p, o recuperare și o pasă decisivă, Cătălin Baciu 16p, 4 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și 2 blocaje, Tra-Deon Hollins 11p, 3 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție, Tyler Stevenson 8p, 11 recuperări, Monyea Pratt 8p, 12 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții, Alin Andrieș 5p, 7 recuperări. Au mai jucat Ștefan Gribinic, Andrei Oprean; Șerban Jeles neutilizat.
 
Pentru CSM Constanța urmează un meci pe teren propriu cu CS Vâlcea și apoi un meci în FIBA Europe Cup, cu Windrose Giants Antwerp.
 
Citește și:

Baschet
„Calificare istorică!“. CSM Constanța a acces în grupele FIBA Europe Cup (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii