Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a cedat la limită cu CSA Steaua București, după un final dramatic!

ro

13 Oct, 2024 21:50 550 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet) 
Formația masculină de baschet CSM Constanța a susținut duminică, 13 octombrie 2024, meciul din etapa a patra a Ligii Naționale, în deplasare cu CSA Steaua București.
 
Partida s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 83-82, la pauză CSA Steaua conducând cu 45-42.
 
Finalul a fost dramatic: CSM Constanța l-am pierdut pe Philmore, pentru două greșeli nesportive, apoi coșgeterul steliștilor, Hicks, a comis-o și el, dar Stevenson a transformat doar o aruncare liberă, pentru 82-82, iar posesia oaspeților nu s-a concretizat, după o aruncare ratată de 3 puncte, cu 29 de secunde înainte de final!
 
Steliștii au prelungit atacul, Hicks a fost faultat și a primit două libere, dar a transformat-o doar pe prima, 83-82, trimițând apoi intenționat în panou! Posesie pentru echipa constănțeană, cu doar 2,7 secunde rămase din joc, însă Monyea Pratt a ratat ținta!
 
Dan Fleșeriu și Octavian Boian, antrenorii CSM Constanța, s-au bazat pe: Andrieș 18 puncte, Stevenson, în double double, cu 16 puncte și 10 recuperări, Pratt 17p, Baciu 15p și 8 recuperări, Philmore 10p, Hollins 6p, Gribinic și Oprean.
 

Echipa noastră trebuie să se remonteze rapid pentru că urmează un nou meci în Grupa C din FIBA Europe Cup. CSM Constanța joacă în Elveția, cu Fribourg Olympic, marți, 15 octombrie, de la ora 19.00 și apoi un meci pe teren propriu cu campioana României și deținătoarea Cupei României, U-BT Cluj-Napoca. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:
 
Baschet
CSM Constanța, înfrângere la debutul în grupele FIBA Europe Cup (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii