Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei Federației

ro

12 May, 2023 10:10 1369 Marime text
 

Echipa feminină de baschet CSM Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei Federației, competiție rezervată exclusiv sportivelor cu cetățenie română.
 
Vicecampioana României a fost singura echipă care nu a pierdut în Grupe, impunându-se de două ori în fața celor de la CSM Alexandria și Dan Dacian CSU ASE București.
 
În ultimele partide, fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Valentin Boian, Norbert Kovasch și Alina Șerban au câștigat clar, 96-43, cu Dan Dacian ASE București și s-au impus cu 81-50 în fața celor de la CSM Alexandria.
 

A fost un început de competiție în care antrenorii noștri au mizat și pe tinerele jucătoare convocate de la junioarele U15, Amira Bou-Chedid, Irina Macovei, Anisia Cain, Ana Tiron sau Ana Maria Carp.

Totodată, începând de la ultimul turneu din faza grupelor, CSM Constanța a transferat-o și pe Nicolett Orban, venită de la campioana Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe.

În primul meci de la Alexandria, vs Dan Dacian CSU ASE București, Nicky a fost pe parchet 24 de minute, având 4p, 8 recuperări, 3 pase decisive și 5 intercepții.

În al doilea meci vs CSM Alexandra, jucătoarea noastră a încheiat cu 9p, 11 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii