Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Echipa Dobrogei, pe locul doi național la turneul Next Generation - Rising Stars (GALERIE FOTO)

ro

09 Sep, 2024 10:00 197 Marime text
 Au fost prezente 11 regiuni cu cele mai bune echipe, iar Dobrogea a încheiat pe podium competiția. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
Cu Bogdan Ivanovici antrenor regional, echipa Dobrogei a dat MVP-ul turneului Next Generation - Rising Stars și s-a clasat pe locul 2 național.
 
La București și Pitești a avut loc Next Generation Rising Stars presented by Brenntag, iar aproape 300 de tineri şi-au anunțat prezența la evenimentul ce a adunat laolaltă cele mai promițătoare talente ale generației 2011 din baschetul românesc, fete și băieți, din cele 11 regiuni-sucursale regionale ale Federației Române de Baschet.
 

În cadrul evenimentului Next Generation Rising Stars presented by Brenntag, pe parcursul celor patru zile de competiție, pe lângă meciurile care au fost pline de energie și pasiune, au fost organizate și evenimente conexe cu reputații antrenori Liviu Cǎlin şi Ionicǎ Nicolau, cu evaluări dar și susținerea unor serii de clinicuri, dedicate atât sportivilor, cât și antrenorilor, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
La Next Generation Rising Stars presented by Brenntag a fost prezenta și Regiunea Dobrogea Sucursala Nr. 9, cei mai buni sportivi ai regiunii fiind convocați de către antrenorul regional al Sucursalei 9 Dobrogea, Bogdan Ivanovici, alături de directorul tehnic Mihaela Grecu.
 
Cu 12 sportivi în echipă, dintre care opt provenind de la CSM Constanța, unde sunt antrenați de Bogdan Ivanovici și Ramona Pop, echipa regiunii Dobrogea a încheiat competiția pe locul 2, jucătorul de la CSM Constanța Petru Năstăsie fiind desemnat și MVP-ul turneului.
 
Totodată, ca un criteriu de talie, patru sportivi dintre cei opt prezenți în competiție care au provenit de la CSM Constanța au înălțimea de peste 1.90 m.
 
Au fost prezente 11 regiuni cu cele mai bune echipe, iar Dobrogea a încheiat pe podium competiția.
 
Sucursala Nr. 9 Regiunea Dobrogea a avut în componența sa următorii sportivi de la CSM Constanța: Maria Hogea, Sonia Antohi, Crina Ivanovici și Ioana Chițu în competiția feminină, în timp ce la masculin au fost prezenți Petru Năstăsie, Mihai Pușcașu, Eduard Marcu, Darius Grigore, Filip Timofei, Andrei Todirică, Erik Anghel și Luca Diaconu.
 

Felicitări tuturor! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:
 
Baschet
Sebastian Ciulin, de la CSM Constanța, a promovat cu România în prima divizie U-16 EuroBasket
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii