Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Baschet Jorden Randell Duffy va juca la CSM Constanța și în sezonul următor. Continuă și staff-ul tehnic (GALERIE FOTO)

ro

05 Jun, 2024 13:12 654 Marime text
 
 
Unul dintre primii trei marcatori ai echipei masculine de baschet CSM Constanța în sezonul precedent, Jorden Randell Duffy, va purta tricoul Constanței și în stagiunea următoare.
 
Americanul în vârstă de 27 de ani a avut o medie de 14,5 puncte pe meci și a fost jucătorul cu cele mai multe pase decisive din lotul echipei de pe litoral, cu o medie de 6 assist-uri pe meci, în 31 de partide jucate în Liga Națională.
 

Istoria continuă! După un sezon foarte bun, cu prezențe în Top 5 Liga Națională de Baschet Masculin Getica ’95 și Top 4 Cupa României, CSM Constanța mizează pe continuitate, este mesajul CSM Constanța.

UPDATE:

CSM Constanța a anunțat și că la echipa de baschet își va derula activitatea în continuare și staff-ul tehnic din sezonul trecut.

Astfel, Dan Fleșeriu continuă ca antrenor principal, alături de antrenorul secund Valentin Boian și de team-managerul Ginas Rutkauskas, de preparatorul fizic Cezar Bărăgău și kinetoterapeutul Alexandru Oltean.

Echipa masculină de baschet de la CSM Constanța merge mai departe cu aceeași bancă tehnică, una care și-a demonstrat inspirația în meciurile grele din ligă și din cupă, cu un staff tehnic care a asigurat stabilitate și care a obținut cele mai bune rezultate pentru baschetul masculin constănțean în ultimii 18 ani.
 
Ne așteaptă un nou sezon plin de provocări. Abia așteptăm să umplem tribunele la Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, precizează CSM Constanța.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
CSM Constanța Baschet
Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii