Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bianca Avram, din Constanța Finalistă la „Românii au talent“, debut de succes la Bikini Fitness. „A meritat din plin tot «chinul»!“ (GALERIE FOTO)

ro

11 Sep, 2024 17:00 352 Marime text
Bianca Avram, două medalii la primul concurs. Sursa foto: Facebook (Bianca Avram)
 
  • După ce a practicat dans, balet și gimnastică aerobică, Bianca Avram s-a lansat în disciplina sportivă Bikini Fitness.
 
Bianca Avram, o tânără din Constanța plină de talent artistic, har care a dus-o până în finala show-ului TV „Românii au talent“, s-a îndreptat către o altă carieră, cea sportivă, orientându-se către Bikini Fitness. La mai puțin de un an de antrenamente, a intrat și în concurs, iar debutul a fost unul de succes, cu două medalii la Olympia Amateur Eastern Europe, de la Cluj-Napoca.

Bianca Avram, la „Românii au talent“. Sursa foto: Facebook (Alina Avram) În mai 2013, sezonul 13 al show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV, a avut-o printre finaliști și pe Bianca Avram, care a lăsat o impresie deosebită. În vârstă de numai 16 ani atunci, tânăra a prezentat în prima semifinală un număr de dans contemporan, iar evoluția ei a emoționat profund, ridicând publicul și juriul în picioare și culegând ropote de aplauze. Telespectatorii au votat pentru finală cinci dintre cei 12 concurenți din semifinala 1, iar tânăra constănțeancă a fost nominalizată cu mare bucurie. De asemenea, Bianca a fost propusă de jurați pentru unul dintre cele două premii de originalitate.
 
Dans, balet, dar și gimnastică aerobică
 
O fată deosebită, energică și iubitoare de artă, Bianca Avram a fost pasionată de mică de dansul modern, dar a urmat și balet, și dans contemporan, la școala de dans It’s what I love by Elena Rușa Constanța. De asemenea, a practicat și gimnastica aerobică, la CS Farul Constanța, iar în toate aceste ramuri a obținut rezultate. 
 
Progres fizic uimitor
 
Bianca Avram, la antrenament. Sursa foto: Facebook (Bianca Avram) De pe la 14 ani, a început să-i placă și Bikini Fitness, disciplină sportivă în care s-a lansat pe deplin acum. Iar progresul fizic, în urma antrenamentelor și a regimului alimentar, este unul evident, chiar uimitor (într-un timp scurt), astfel că, de curând, Bianca Avram a intrat și în concurs, la fix o lună după ce a împlinit 18 ani. „Nu am un an de când practic Bikini Fitness. Am început de plăcere, iar, când am văzut că progresez considerabil, motivația a fost și mai mare. Pe lângă pregătirea de la sală, mi-am reglat alimentația și stilul de viață. Acum, viața mea este strâns legată de tot ce presupune Bikini Fitness și de rigorile cerute de acest sport. Faptul că am făcut gimnastică aerobică m-a ajutat mult, având deja deprinderi sportive, iar practicarea dansului mi-a oferit un atu la programul de pozare din concurs“, a declarat tânăra, pentru ZIUA de Constanța.
 
„Te lași ghidat de suflet“
 
La competiția sa de debut, Olympia Amateur Eastern Europe 2024, Bianca Avram a fost cea mai tânără participantă și a urcat pe podium la ambele categorii la care a concurat, obținând argintul la Novice A și bronzul la Open C!  
      
„O zi cu o puternică încărcătură emoțională! Recunoscătoare realizărilor din acest concurs greu, care a fost unul de debut. Am intrat în finală la cele două categorii, open Class C si Novice A, unde am obținut 2 medalii, una de argint și una de bronz. A fost totul ca un vis devenit realitate… Nu am cum să descriu sentimentele trăite în acest concurs, dar pot spune că a meritat din plin tot «chinul» de luni de zile de dietă strictă, antrenamente intense și multe, multe momente grele, care au făcut parte din acest proces (nu mai spun de criticile primite de la toată lumea pe perioada transformărilor prin care trece un fizic într-o pregătire competițională). Dar când ai un scop, nu mai contează ce zic cei din jur, te lași ghidat de suflet și faci ce crezi că este mai bine pentru tine.
 
Mulțumiri speciale părinților mei, fără de care nu aș fi reușit niciodată să ajung aici și le mulțumesc din tot sufletul meu!
 
Mulțumiri speciale antrenorului meu, pentru că m-a adus în cea mai bună forma posibilă, când credeam că totul va fi imposibil și care mi-a ridicat întotdeauna moralul!
 
Mulțumiri oamenilor care mi-au fost alături și au crezut în mine... puțini la număr, dar tocmai de aceea au un loc special în inima mea.
 
Ne revedem cu un fizic extraordinar sezonul următor! Până atunci, muncim să construim“, a fost mesajul Biancăi Avram după concurs.
 
Forța fizică a Biancăi, remarcată
 
Aceasta se antrenează la sala Fit Gym din Constanța. Întâi s-a pregătit singură, iar apoi a început să lucreze sub coordonarea antrenorului Răzvan Craia. Mulți au remarcat forța fizică a Biancăi. Ea lucrează șase zile pe săptămână în perioada de acumulare musculară, iar, când se pregătește pentru concurs, mai adaugă o zi, duminica.
 
„Cea mai frumoasă experiență“
 
Bianca Avram, experiență deosebită pe scena de concurs. Sursa foto: Facebook (Bianca Avram)„Toată lumea zice că am foarte multă forță raportat la statura mea. În pregătire, ajung și la șase ore de antrenament pe zi, atunci când am și cardio. Toată vara mi-am dedicat-o pregătirii concursului de la Cluj-Napoca. Prezența în concurs, pe scena de la Bikini Fitness, a fost cea mai frumoasă experiență a mea de până acum. Nu am avut emoții în concurs, ci înainte de acesta, în pregătire. Stilul alimentar contează 90%. Am avut perioade în care am mâncat numai pește, castraveți, sparanghel și albuș de ou“, a punctat Bianca Avram
 
„Nu regret nici măcar o secundă“
 
Cu o săptămână înainte de concurs, sportiva a postat un mesaj în care se arăta nerăbdătoare să debuteze la Bikini Fitness.
 
„1 week out… Mult a fost, puțin a rămas... Muncă multă și dedicare în joc, dar nu regret nici măcar o secundă că am ales să fac asta. Acum a venit momentul să trăiesc magia ultimelor schimbări din această ultimă săptămână de pregătire, înainte de a păși pe scenă… O altfel de scenă“, a menționat tânăra sportivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Bianca Avram)
 
Citește și:
 
Constanța
Bianca Avram a cucerit inimile la „Românii au talent“. „Emoție, dans, bucurie! Ne revedem cu drag în finală! Să fie magie!“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii