Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ negativ în retur Două eşecuri consecutive pentru Viitorul lui Hagi

ro

06 Apr, 2011 02:58 1178 Marime text
fcviitorul.jpgFormaţia constănţeană a coborât pe locul 5 în Seria I

După ce a încheiat turul cu un bilanţ neaşteptat de bun pentru o nou-promovată, având doar trei înfrângeri, divizionara secundă FC Viitorul Constanţa are un start de retur mai slab, ajungând la -1 în clasamentul „adevărului" după înfrângerea cu CS Otopeni.

După eşecul de pe terenul liderului neînvins al eşalonului secund, Ceahlăul, formaţia pregătită de Cătălin Anghel a mai primit o lovitură, de data aceasta pe teren propriu, de la CS Otopeni, înregistrând astfel prima înfrângere acasă din acest sezon. Oaspeţii au început mai bine partida de la Ovidiu şi au reuşit să deschidă scorul după doar opt minute de joc prin Cristea, care a şutat puternic din afara careului învingându-l pe portarul Popa. Şocul golului primit încă din debutul meciului s-a resimţit în jocul constănţenilor, nereuşind să-şi creeze ocazii importante la poarta ilfovenilor. Oaspeţii, în schimb, au continuat să atace, iar în minutul 24 Lucian Pârvu, scăpat spre poarta constănţenilor şi a şutat imprecis dintr-o poziţie favorabilă. Jucătorul celor de la Otopeni s-a revanşat însă cu opt minute înainte de pauză, dublând avantajul, după ce Ninu a intervenit greşit la o centrare de pe partea dreaptă.

Cristocea, al doilea penalti ratat cu Otopeni

După pauză, Viitorul a avut şansa să reducă din diferenţă, după ce arbitrul întâlnirii a dictat lovitură de la 11 metri pentru constănţeni, în urma faultului în careu al lui Claudiu Dumitrescu asupra lui Cristocea. Mai mult, jucătorul oaspeţilor a fost eliminat, acesta fiind în momentul faultului în poziţie de ultim apărător. Acelaşi Cristocea a repetat însă episodul din meciul tur, ratând penaltiul după ce a trimis peste poartă. În jocul de la Otopeni, veteranul constănţenilor a trimis în bară tot de la punctul cu var, în prelungiri. Echipa patronată de Gheorghe Hagi a reuşit să înscrie în minutul 70, prin Cârstocea, după o lovitură de cap din interiorul careului mic. Formaţia de pe litoral nu a mai avut puterea să forţeze egalarea până la final, înregistrând astfel primul eşec de pe teren propriu din acest campionat. În plus, Viitorul a cedat locul 4 în clasament celor de la Otopeni, coborând pe locul 5 în Seria I, cu 29 de puncte. Astfel, după cinci meciuri disputate în acest retur, constănţenii au reuşit o singură victorie, cea cu FC Botoşani, remizând în alte două partide. Următorul meci pentru FC Viitorul este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe terenul celor de la Juventus Bucureşti, formaţia aflată cu un picior în Liga a III-a.

Internaţionalii Under 17 premiaţi

În pauza partidei FC Viitorul - CS Otopeni, conducerea Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a organizat o festivitate de premiere în cinstea juniorilor care au obţinut calificarea la turneul final al Campionatului European cu naţionala Under 17 a României. Academia Hagi a fost reprezentată de cinci jucători: George Şerban, Ionuţ Puţanu (căpitanul echipei), Bogdan Mitache, Bogdan Ţîru şi Gabriel Iancu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii