Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box La Constanța, continuă Campionatul Național la feminin. Când evoluează Amalia Niță, multiplă campioană europeană

ro

18 Sep, 2024 09:50 246 Marime text
La CSM Constanța, pugilistele sunt pregătite de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Box) 
Spectacol pugilistic la Constanța, în primele gale ale Campionatului Național de Box Feminin, găzduit de Complexul Sportiv „Tomis” (strada Flămânda)!
 
În gala cadetelor a boxat și Alina Cristiana Șoacăț (CSM Constanța), care a fost învinsă la puncte (2-3) de Alexandra Nicoleta Anton (CSM Călărași), la categoria 44 kg.
 
Gala a doua a zilei (dedicată junioarelor) a programat și meciul dintre Melisa Orazacai (CSM Constanța) și Aurelia Stoica (CS Teleorman) la categoria 50 kg.
 

O partidă echilibrată, în care Melisa, încurajată de publicul numeros, a început în forță și adversara sa a fost numărată în prima repriză.
 
În ultima repriză, Melisa a fost și ea numărată, iar decizia arbitrilor a fost favorabilă la puncte cu 3-2 pugilistei din Teleorman, menționează CSM Constanța.

 
Miercuri, 18 septembrie 2024, sunt programate alte două gale, de la orele 15.00 și 17,30, iar intrarea spectatorilor este gratuită.
 
La junioare, miercuri va urca în ring, la categoria 54 kg, și Ionela Dorina Șoacăț (CSM Constanța), care o va întâlni pe Maria Florina Puiulescu, de la Corvinul Hunedoara.
 
Finalele sunt programate duminică, 22 septembrie, când va boxa la tineret și cvadrupla campioană europeană Amalia Niță (CSM Constanța), în finala categoriei 75 kg, cu Andreea Dumitru, de la CSM Pitești.
 
La CSM Constanța, pugilistele sunt pregătite de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.
 
Citește și:

Campionatul Național de box, la feminin, debutează la Constanța, marți, 17 septembrie 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii