Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Echipe angrenate în grupele competițiilor europene, dar și în ligile interne. Program încărcat!

ro

12 Oct, 2024 12:57 223 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Octombrie este lună plină la CSM Constanța! Echipele de baschet și handbal sunt angrenate în grupele competițiilor europene, dar și în ligile interne, iar calendarul este mai încărcat ca oricând!
 
Avem emoții și pentru voleibaliste, rugbiști și șahiști, care evoluează în campionatele naționale, dar și pentru juniorii clubului, la volei, handbal, baschet și box. Iar Elena Zaharia ne ține "în priză" cu participarea la Europenele de la Linz, de unde așteptăm vești bune. Tuturor, le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, ste mesajul CSM Constanța.
 
==Volei senioare==
Etapa a doua din Divizia A1 de volei feminin programează în Sala „Rapid” din Capitală, meciul dintre formația gazdă și CSM Constanța. După victoria obținută în etapa inaugurală, 3-1 pe teren propriu cu Universitatea Cluj, formația noastră antrenată de Florin Voinea și Radu Began își dorește un alt rezultat pozitiv, deși partida se anunță foarte dificilă. Meciul Rapid București – CSM Constanța se va juca sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.00 și va fi în direct la TVR Sport.
 
==Volei Divizia A2==
Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța va găzdui o interesantă partidă din etapa inaugurală a Diviziei A2 de volei feminin. Se vor afla de o parte și de cealaltă a fileului, CSM Constanța și Știința București. Echipa noastră este una de perspectivă, cu multe jucătoare tinere aflate sub comanda antrenoarelor Bianca Ioana Cojocaru și Alexandra Trică. CSM Constanța vrea un start cu dreptul în campionat, partida fiind programată duminică, 13 octombrie, de la ora 14.00.
 
==Volei cadete U17==
În perioada 11-13 octombrie, la Constanța se vor disputa meciurile din cadrul primului turneu de volei cadete U17. Formația CSM Constanța antrenată de Bianca Ioana Cojocaru și Alexandra Trică susține trei partide după următorul program: vineri, 11 octombrie – 3-0 cu LPS Brăila, sâmbătă, 12 octombrie în Sala CSS 1 de la ora 15.00 cu CS Năvodari și duminică, 13 octombrie în Sala Tomis (Flămânda) de la ora 9.00 cu Top Volei 05 CSS 1 Constanța.
 
==Rugby==
Aflată în căutarea celei de-a noua victoria consecutive, liderul Diviziei Naționale de Seniori la rugby, CSM Constanța, a susținut meciul contând pentru etapa a 13-a. Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit partida CSM Constanța – RC Bârlad, sâmbătă, 12 octombrie.
 
==Box==
Finalele Campionatului Național de box pentru juniori s-au disputat vineri în orașul Bacău. La categoria 66 kg, Sali Evren de la CSM Constanța a reușit o victorie la puncte, 5-0 cu Alexandru Robert Cucu de la SC Bacău, reprezentantul gazdelor, potrivit CSM Constanța.
 

„Boxerul nostru încheie o săptămână în care și-a dovedit superioritatea în fața adversarilor, reușind victorii pe linie”, transmite CSM Constanța.

 
După ce anul trecut, Sali Evren a fost campion național de cadeți, la primul an de juniorat reușește să-și păstreze titlul național. La categoria 80 kg, Sebastian Bălan de la CSM Constanța s-a oprit în semifinale și a rămas cu medalia de bronz. Boxerii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.
 
== Șah ==
Șahiștii participă la Campionatele Naționale pe echipe - Divizia A, competiție care se desfășoară la Bușteni, în perioada 7-13 octombrie. Mircea Cazan, Eduard Cotoros, Maria Criveanu, Silviu Radu, Darius Tuzlaru, Ana Marina Caraghete și Carina Cotoros, însoțiți de antrenorul Iulian Mihailov, sunt sportivii în concurs. Se dispută 9 runde, 90 min + 30 sec / mutare.
 
== Handbal seniori ==
Handbaliștii au obținut cea de-a 6-a victorie în Liga Zimbrilor! După duelul european cu Ystads, CSM Constanța a încheiat săptămâna la Sala Sporturilor, cu un meci împotriva lui CSM Vaslui, 33-31.
 
== Handbal seniori ==
După debutul de pe teren propriu, 29-29 cu Ystads IF, CSM Constanța se pregătește să înfrunte, în deplasare, cel de-al doilea adversar din Grupa D a EHF European League. KGHM Chrobry Glogow vine după un egal în Spania, 33-33 cu Bidasoa Irun, astfel că toate cele patru echipe sunt la egalitate de puncte! Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu se întorc în Sportowi Hala Kyszarda Matuszaka din Glogow, unde, pe 21 noiembrie 2023, au remizat, scor 29-29, tot în grupele EHF European League! Meciul se joacă marți, 15 octombrie, de la ora 19.45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 2.
 
== Handbal juniori ==
Juniorii 1 CSM Constanța vor să continue șirul succeselor în Seria D a Campionatului Național de Handbal Masculin J1, după ce s-au impus în primele două etape ale sezonului. Băieții antrenați de Enis Murtaza și Denis Ali primesc vizita celor de la CS Axiopolis Cernavodă. Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 13.30, la Sala Sporturilor.
 
== Handbal juniori ==
Juniorii 2 CSM Constanța încheie săptămâna handbalistică la Sala Sporturilor, cu un meci din etapa a 3-a a Campionatului Național J2. Echipa antrenată de Ionuț Pușcașu speră să obțină trei puncte din duelul cu CSȘ Călărași și să bifeze astfel cel de-al treilea succes consecutiv în Seria D. Duminică, 13 octombrie, de la ora 11.30.
 
== Baschet feminin ==
Pornește la drum un nou sezon în Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95! Campioana României, CSM Constanța joacă primul meci pe teren propriu, cu CS Universitar Brașov, și nu ia în calcul decât victoria! Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu vin după un succes în Europa, în grupele FIBA EuroCup, și sunt hotărâte să le ofere o nouă victorie fanilor, în Sala Sporturilor, unde mizează pe tribune pline! Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 16.00! Meciul va fi transmis în direct pe youtube-ul FRB TV.
 
== Baschet masculin ==
CSM Constanța joacă în deplasare cu CSA Steaua București, în etapa a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Baschetbaliștii vor să întrerupă seria nefastă din ultimele două săptămâni și să câștige pe terenul militarilor. Duminică, 13 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor "Mihai Viteazu" din București! Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 4.
 
== Baschet feminin FIBA ==
Victorioasă în primul meci din Grupa F, 95-85 pe terenul vicecampioanei Finlandei, Peli Karhut, CSM Constanța vrea să continue seria succeselor în FIBA EuroCup Women! Pentru baschetbalistele noastre meciul de sâmbătă cu brașovencele, din etapa inaugurală a Ligii Naționale, poate fi un test util pe teren propriu înainte de mult așteptatul duel cu vicecampioana Germaniei, Rutronik Stars Keltern!
 

Campioanele României cheamă fanii la Sala Sporturilor! Haideți să umplem tribunele! Miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.00. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
== Baschet masculin FIBA ==
Baschetbaliștii continuă campania europeană și susțin primul meci în deplasare din FIBA Europe Cup. După ce a cedat acasă, 70-88 cu vicecampiona Belgiei, Windrose Giants Antwerp, CSM Constanța o înfruntă pe campioana Elveției, Fribourg Olympic, pe terenul acesteia! Și echipa din Țara Cantoanelor a pierdut în prima etapă a Grupei C, 75-90 în fief-ul francezilor de la Cholet Basket, iar misiunea băieților antrenați de Dan Fleșeriu și Octavian Boian se anunță extrem de dificilă. Meciul se joacă marți, 15 octombrie, de la ora 19.00, în SITE Sportif Saint-Leonard din Fribourg și va fi în direct pe canalul de youtube al FIBA.
 
== Baschet feminin U18 ==
CSM Constanța începe Campionatul Național de Baschet Feminin U18 și joacă primul meci în Capitală. Fetele antrenate de Alina Șerban și Andreea Dragoș debutează în compania celor de la ACS Dan Dacian București. Duminică, 13 octombrie, de la ora 13.00, în Sala Colegiului Național Iulia Hașdeu.
 
== Baschet masculin U16 ==
Echipa de baschet masculin U16 CSM Constanța joacă, în deplasare, în etapa a doua a Campionatului Național. Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici și Norbert Kovasch îi înfruntă pe cei de la ASBC Fan Baschet Otopeni. Duminică, 13 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor Otopeni.
 
== Tenis de masă ==
Elena Zaharia luptă pentru medalii la Campionatele Europene Individuale de Seniori de tenis de masă! Sportiva este prezentă, alături de cei mai valoroși jucători ai României, la competiția ce se desfășoară, în perioada 13-21 octombrie, în orașul austriac Linz. Vicecampionă mondială și campioană europeană de tineret, Elena își va măsura forțele cu cele mai experimentate jucătoare de pe continent.
 
Citește și:
 
Handbaliștii de la CSM Constanța s-au impus, într-un final dramatic, în fața jucătorilor de la CSM Vaslui (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii