Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Meci de FIBA EuroLeague Women în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

ro

14 Sep, 2024 10:22 227 Marime text

Sportivii de la CSM Constanța vor lua parte la competiții de top în perioada următoare.

În weekend, handbaliștii readuc publicul la Sala Sporturilor, în avanpremiera primului meci european pe care campioanele României, baschetbalistele de la CSM Constanța, îl joacă marți seară, în FIBA EuroLeague Women!

Constanța va fi gazdă și pentru Campionatul Național de Box Feminin de cadete, junioare, tineret și senioare, la Complexul Sportiv “Tomis”, cu campioana europeană de tineret Amalia Niță în prim-plan!
 

Succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța

 
== Handbal ==
 
Handbaliștii revin în Sala Sporturilor cu gândul la o nouă victorie, după ce sâmbăta trecută s-au impus la Bacău. CSM Constanța joacă în fața propriilor suporteri cu nou-promovata CSM Odorheiu Secuiesc, în etapa a 3-a din Liga Zimbrilor.

Băieții noștri promit spectacol și mizează pe un număr mare de fani în tribune! Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18.00!, se arată pe site-ul oficial al CSM Constanța.


Meciul va fi în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe youtube-ul CSM Constanța și pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV. Hai, Constanța!
 
== Handbal Tineret ==
 
CSM Constanța debutează în noul sezon al Campionatul Național de Handbal Masculin Tineret cu un meci pe terenul lui CS Dinamo București. Echipa de pe litoral evoluează în Seria B, alături de cele trei reprezentante ale capitalei, Dinamo, Steaua și CSM București, și de echipele din Chiajna, Pitești, Buzău, Focșani și Vaslui. Fiecare echipă va sta câte o etapă, astfel că vor fi 9 etape în turul campionatului, în perioada septembrie-decembrie. Meciul din prima etapă se joacă în Sala Dinamo. Duminică, 15 septembrie, de la ora 10.00.
 
== Baschet feminin ==
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța debutează în EuroLeague Women. După un sezon în care echipa constănțeană a câștigat tot ce se putea pe plan pe intern, fiind în premieră campioană națională și câștigătoare a Cupei României, CSM Constanța își măsoară forțele din acest sezon cu echipe din EuroLeague Women Basketball. Marți, 17 septembrie 2024, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, asistăm la primul meci din această competiție organizat vreodată la Constanța. Aflată în faza calificărilor, CSM Constanța își joacă șansa de a accede în grupele competiției supreme continentale. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu întâlnește Casademont Zaragoza, una dintre echipele de top ale Spaniei, sfert finalistă EuroLeague Women Basketball în sezonul precedent.

Ne așteptăm la o sală cât mai plină la primul meci oficial al sezonului de baschet feminin! Hai la sală! Intrarea la meci este liberă!, punctează CSM Constanța.

 
== Baschet masculin ==
 
După o perioadă de pregătire la Brașov, echipa masculină antrenată de Dan Fleșeriu și Octavian Boian va susține ultimele meciuri de pregătire înaintea debutului noului sezon. CSM Constanța va lua parte la un turneu amical în Bulgaria, acolo unde vor mai fi prezente încă trei echipe: FC Argeș Pitești, BC Beroe Stara Zagora și Spartak Pleven. Turneul se va desfășura în sistem Final Four în perioada 14-15 Septembrie, cu BC Beroe – FC Argeș Pitești Basketball prima semifinala și Spartak Pleven – CSM Constanța cea de-a doua, urmând ca duminică să se dispute Finala Mare și meciul pe locul trei.
 
== Box ==
 
Întrecerile Campionatului Național de Box Feminin sunt programate la Constanța, în Complexul Sportiv “Flămânda” (Sala “Tomis”), în perioada 16-22 septembrie. Campionatul Național de Box pentru cadete, junioare, tineret și senioare este organizat de către CSM Constanța în colaborare cu Federația Română de Box. Finalele sunt programate duminică, 22 septembrie, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită pe toată durata competiției.

De la CSM Constanța vor boxa Amalia Niță (tineret) categoria 75 kg, Ionela Dorina Șoacăț (junioare) categoria 54 kg, Melisa Orazacai (junioare) categoria 50 kg, Alina Cristiana Șoacăț (cadete) categoria 44 kg. Melisa Orazacai și Ionela Dorina Șoacăț sunt medaliate cu bronz la Cupa României, care s-a desfășurat la Craiova în luna iulie. Pentru Amalia Niță, competiția de la Constanța este o etapă de pregătire în vederea Campionatului Mondial programat la sfârșitul lunii viitoare. La CSM Constanța, pugilistele sunt pregătite de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

Sursa foto: CSM Constanța

Citește și:

CSM Constanța baschet
Campioana României, nucleu de jucătoare din sezonul trecut, la care se adaugă câteva transferuri (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii