Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendar săptămânal CSM Constanța Șahiștii evoluează la Trofeul Techirghiol 2024 „Mircea Pavlov”

ro

12 Jul, 2024 16:59 492 Marime text
 
Sportivii CSM Constanța nu iau pauză nici în plină vară.
 
Echipele de baschet 3x3 au luptat cu succes pentru medalii la Campionatul Național de la București, în timp ce fetele de la tenis de masă, Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas, se vor bate pentru prezența pe podiumul european de junioare în Suedia, la Malmo!
 

Rămânem conectați și cu “sportul minții”, pentru un turneu local de tradiție, la care sportivii CSM Constanța participă în număr mare. Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța.

 
== Baschet 3x3==
Echipele de baschet 3x3 au participat săptămâna aceasta la Campionatul Național 3x3 Turneul Final Open, în 10-11 Iulie, la Sala UNEFS din București. La fete, CSM CSU Neptun Constanța (în componența Gabriela Irimia, Anisia Croitoru, Bianca Fota, Laura Vaida) a câștigat Grupa B, 18-12 cu Sportul Studențesc și 22-9 cu CS Universitatea Cluj, s-a impus în semifinale, 14-11 cu CS Universitatea Arad, și a câștigat finala, 17-12 cu CS Agronomia București! La băieți, CSM CSU Neptun Constanța (Vlad Corpodean, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic, Vitalie Balan) a câștigat Grupa B, după 21-14 cu CSU UVT Timișoara și 18-16 cu CSU ASE București, a cedat în semifinale, 14-17 cu CSU Știința București-1 și a câștigat locul 3, după 21-16 cu CSU Galați. Gabriela Irimia a fost desemnată MVP-ul turneului. Sportivii noștri au fost coordonați de antrenorii Alina Șerban și Alexandru Olteanu, alături de kinetoterapeutul Alexandru Oltean.
 

Felicitări, sportivilor și staff-ului! Hai, Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
== Șah ==
Șahiștii de la CSM Constanța participă, în perioada 7-14 Iulie, la Trofeul Techirghiol 2024 “Mircea Pavlov”, ediția a XXX-a. Competiția se va desfășura în sistem elvețian, 9 runde a câte 90 min KO + 30 secunde / mutare, în Sala de Sport din Techirghiol. Clubul nostru este reprezentat de Anastasia Bălan, Andreea Țigănescu, Eric Mirică, la U10, Diana Dospin, Esna Mustafa, Maria Curcă, Mircea Pavel – U12, Vladimir Bălan, Darius Tuzlaru, Ana Caraghete, Maria Criveanu, Mircea Cazan, Radu Ciurea, Eduard Cotoros, Carina Cotoros, Silviu Radu la Open. Sportivii sunt antrenați de Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu.
 
== Tenis de masă ==
Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas luptă pentru medalii la Campionatul European de Tenis de Masă Juniori de la Malmo (Suedia), în perioada 12-21 Iulie! Sportivele noastre vor fi însoțite de antrenoarea Anamaria Sebe și vor evolua în competiția U19, în proba pe echipe, dar și în cele individuale. Bianca va face pereche la dublu fete cu germanca Mia Griesel, iar la dublu mixt cu portughezul Tiago Abiodun, în timp ce Andrea va evolua la dublu fete alături de croata Dora Cosic, iar la dublu mixt în tandem cu compatriotul ei Dragoș Bucur. Echipa feminină U19 a României face parte din Grupa D, alături de Ucraina, Belgia și Lituania. Delegația țării noastre este formată din 10 sportivi la U19 și 8 sportivi la U15. La ediția precedentă a Campionatului European de Juniori, România a câștigat cele mai multe medalii, 17, dintre care 6 au fost de aur.
 
Sursa foto: Fascebook (CSM Constanța)
 
Citește și:


Trei rugbyști de la CSM Constanța, în Naționala de rugby în 7 a României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii