Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Callatis nu se grabeste

ro

10 Jan, 2004 00:00 800 Marime text

La Mangalia, vacanta este mai mare

Formatia pregatita de Imilian Serbanica se va reuni pe 19 ianuarie * Imilian Serbanica opineaza ca, in retur, echipa sa va avea o misiune mai grea decat in prima parte a campionatului

Surpriza placuta a seriei I a Diviziei B de fotbal, Callatis Mangalia (locul 5, cu 23 p si +2 la "adevar") isi va relua pe 19 ianuarie pregatirile pentru returul campionatului. Mai tarziu decat multe dintre colegele sale de esalon, insa antrenorul principal Imilian Serbanica spune ca nu este nici o graba, el stabilindu-le elevilor sai un program special pentru vacanta, astfel incat ei sa se mentina in forma. Timp de o saptamana, Callatis va face o reacomodare la efort in localitate, tot in acest interval urmand sa treaca pe la medic pentru efectuarea vizitei medicale. Apoi, pentru Callatis vor urma alte doua saptamani petrecute tot pe taramurile dobrogene, perioada in care antrenamentele vor alterna cu sustinerea unor partide de verificare. Din 8 sau 9 februarie este preconizat un stagiu montan, numele localitatii urmand a fi cunoscut in zilele urmatoare. Aici se va sta pana pe 20 sau 21 februarie si se intentioneaza, de asemenea, perfectarea unor teste de verificare. Intorsi acasa, jucatorii din Mangalia se vor pregati pentru partea a doua a campionatului, implicit pentru primul meci, cu Electrica Dobrogea.

Returul va fi mai greu

Desi se afla pe un loc fruntas, Callatis are in continuare acelasi obiectiv: mentinerea in Divizia B. "Cu cat vom fi mai sus, cu atat mai bine. Cred insa ca returul va fi mai greu decat prima parte a campionatului. Avem meciuri grele, urmand sa primim vizita Iasiului si a Vasluiului, care trag la promovare. De asemenea, va fi greu si cu Electrica si Medgidia, formatii care vor incerca sa ciupeasca puncte. In plus, in deplasare multe echipe isi vor lua masuri, pentru ca acum ne cunosc mai bine", a spus principalul Imilian Serbanica.

Vor un atacant si un mijlocas

Pentru retur Serbanica ar vrea sa mai fie transferati un atacant si un mijlocas dreapta, posturile considerate de el ca fiind deficitare. "Este prea devreme sa spunem nume. Vom decide la reunirea lotului strategia de intarire a lotului", a spus Serbanica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii