Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Național de Navomodelism Machete, în desfășurare la Constanța. Sportivii CS Farul prezintă 55 de modele (GALERIE FOTO)

ro

04 Jun, 2024 10:56 734 Marime text


Campionatul Național de Navomodelism Machete este în desfășurare în această perioadă la Constanța, la Muzeul Național al Marinei Române, intrarea în sălile alocate concursului fiind liberă.

Întrecerea se încheie pe 7 iunie 2024, fiind organizată de Federația Română de Modelism și CS Farul Constanța, în colaborare cu Muzeul Național al Marinei Române.

Navomodeliștii de la CS Farul Constanța, Andrei Romeu, Costiniuc Corneliu, Ludoșanu Iuliu, Cojocaru Cezar, Ovidiu Simionescu, Gabi Eremia, Bîlcă Costin, Neagu Florian, Ion Lucian, Daniel Gîrleanu, Eremia Radu, Eugen Sariu și subsemnatul, au așezat pe mesele de concurs nu mai puțin de 55 de modele de nave din cele 196 înscrise în competiție. Le urez colegilor de echipă mult succes în competiție și rezultate cât mai bune, având în vedere Europenele ce se apropie, în toamnă, a punctat Tiberiu Nicolae Tudor, antrenorul de la CS Farul Constanța.

Machetele, începând de cele din clasele C1, C2, continuând cu cele din clasele C3, C4, C7 și terminând cu cele provenite din kit-uri, la clasele C6 și C8 au necesitat sute de ore de muncă, zile de documentare tehnică și istorică, cât și multă măiestrie în realizarea lor, se arată pe site-ul oficial al CS Farul.

Sursa foto: CS Farul Constanța
 
Citește și:


Aproape 20 de medalii pentru sportivii CS Farul Constanța la Campionatul Mondial de Navomodele Clasa C (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii