Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiția 4V Rally Raid Constanța - România reunește, la finele lunii august 2024, cei mai buni practicanți de rally raid (GALERIE FOTO)

ro

16 Aug, 2024 15:43 198 Marime text
Concurenții inscriși la eveniment se vor întrece la clasele de concurs moto, quad, ssv și auto. Sursa foto: 4V Rally Raid Constanța - România 
Constanța redevine la sfârșitul lunii august 2024 principalul punct de atracție pentru pasionații sporturilor cu motor din România și nu numai.

Timp de patru zile, practicanții și pasionații de Rally Raid vor fi cu ochii pe Dobrogea, unde va avea loc competiția 4V Rally Raid Constanța - România.

Concurenții inscriși la eveniment se vor întrece la clasele de concurs moto, quad, ssv și auto.

Aceștia se vor întrece pentru primele trepte ale podiumului, într-o cursă care se anunță una plină de obstacole și elemente surpriză.

Potrivit organizatorilor, competiția se va desfășura în perioada 28 august - 1 septembrie 2024, pe o distanță totală de aproape 400 de kilometri și va tranzita nu mai puțin de 24 de localități rurale și urbane de pe raza județului Constanța.

În acest fel, localnicii din zonele pe unde va trece competiția vor putea să ia contact cu acest sport tot mai popular în România.

De asemenea, tot pentru publicul spectator, în Constanța, în parcarea de la Poarta 1, va fi amenajat „cartierul general“, acolo unde constănțenii și turiștii aflați pe litoral vor putea admira bolizii, motocicletele și toate autovehiculele implicate în concurs și vor putea interacționa cu piloții înscriși în concurs.

„Ne dorim să oferim copiilor şi tinerilor din județul Constanța șansa să iubească acest sport frumos, să îl practice şi, de ce nu, să îi formăm ca viitori campioni ai județului Constanța. Din istoricul anilor trecuți, am constatat că peste 60% dintre vizitatori vin însoțiți de copii, care sunt foarte încântați să vadă maşinile și tot ce se întâmplă în jurul acestei competiții. Promovăm un stil de viață activ şi sănătos, dar şi dezvoltarea competenţelor sociale şi personale, cum ar fi munca în echipă, leadershipul, perseverenţa şi fair-play-ul. De asemenea, prin faptul că la start se aliniază numeroși sportivi din țară sau chiar de peste hotare, concursul este și un bun ambasador al Dobrogei în general, pentru că aceștia au ocazia de a descoperii minunățiile acestei zone“, a declarat Jean Vlad, organizator 4V Rally Raid Constanța - România.


4V Rally Raid Constanța - România este un proiect realizat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Citește și:

Cumpărări directe Constanța
ACS 4V Motorsport, achiziție de trofee, în valoare de 63.000 de lei, în proiectul „4V Rally Raid Constanța - România“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii