Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța AS FCS Performer 2017 Năvodari speră să iasă campioană în Campionatului Județean de Old-Boys. Jucători cu nume în întrecere! (GALERIE FOTO)

ro

16 Aug, 2024 17:00 403 Marime text
AS FCS Performer 2017 Năvodari are golaveraj 105-23 în 16 meciuri.
 
  • AS FCS Performer 2017 Năvodari a egalat la puncte echipa de pe primul loc, având 15 victorii și un eșec și 16 partide disputate.
 
Echipa de fotbal old-boys AS FCS Performer 2017 Năvodari speră ca, în sezonul de față al Campionatului Județean Constanța de Old-Boys, să-și îndeplinească visul de a deveni campioana competiției.
 
Înființată pe 4 iulie 2017, formația s-a mai clasat pe podium în precedentele participări, dar nu a cucerit până acum și medalia de aur. În sezonul 2024/2025, AS FCS Performer 2017 Năvodari are 15 victorii și o înfrângere în cele 16 meciuri disputate, iar, în ultimul meci, a învins cu 5-2 pe teren propriu echipa de pe primul loc, FC Constanța, egalând-o la puncte. În plus, AS FCS Performer 2017 Năvodari are și un meci în minus, cu echipa Amicii. În campionat, evoluează 25 de echipe.
 
Viorel Farcaș a rămas principalul finanțator
 
Din acest sezon, echipa se numește AS FCS Performer 2017 Năvodari, de la AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari, managerul general Viorel Farcaș rămânând principalul finanțator al formației, în același timp el ocupându-se de partea tehnică (alături de Ionel Posteucă), iar cei doi și jucând. Președinte executiv al AS FCS Performer 2017 Năvodari este Cătălin Toader, fost arbitru de fotbal.
 
A mai fost medaliată
 
„Viorel Farcaș este din 2019 alături de mine, iar din acest sezon a rămas principalul finanțator al echipei. Eu și Viorel ne ocupăm de organizare, logistică și pentru a aduce un climat de liniște, propice obținerii rezultatelor. Viorel se ocupă și de partea tehnică, dar și joacă. Suntem o echipă care ne susținem activitatea numai din fonduri private, încă din 2017 ne-am autofinanțat. Sperăm ca în acest sezon să ieșim campioni, după ce am mai urcat pe podium până acum, dar niciodată nu am încheiat pe prima poziție. Am fost și pe locul doi, dar s-a întrerupt campionatul, din pricina pandemiei de coronavirus, iar anul trecut ne-am clasat pe locul trei, după Agigea și FC Constanța. Sperăm să ne îndeplinim visul de a câștiga campionatul. Depinde și de omogenitatea echipei, să reușim să o ținem închegată și să fim ocoliți de accidentări“, a declarat Cătălin Toader.
 
Ion Barbu, căpitanul echipei
 
Acesta a subliniat că, față de ediția trecută a întrecerii județene a veteranilor, la echipă nu mai sunt Lucian Mălăele, Dorel Zaharia, Stelian Carabaș, Mihai Guliu, Mimi Stoica, Vasile Șicu sau Nicea Pașata, dar au venit jucători precum Iulian Răvoiu, Ionel Posteucă, Cristian Crecan sau Cristian Coconașu, și ei cunoscuți, cu meciuri la nivel divizionar, inclusiv la prima ligă. Aceștia li se adaugă altor fotbaliști de prim rang, precum Ion Barbu (căpitanul echipei), Georgian Păun, Ionuț Florea,     Ionel Boghițoi, Marian Măciucă, Constantin Gechereanu sau Cristian Mihăilă. Mulți dintre componenții AS FCS Performer 2017 Năvodari sunt jucători de bază și la echipa națională de fotbal pe plajă a României.
 
Golaveraj 105-23
 
AS FCS Performer 2017 Năvodari își dispută meciurile de acasă pe stadionul nou de la Poarta Albă. „S-au jucat 17 etape, iar noi avem 15 victorii și un eșec (venit la masa verde, cu 0-3, în partida cu Tomis SNC, pe care o câștigasem cu 3-2 pe teren). Am învins liderul la zi, FC Constanța, și l-am egalat la puncte, noi având și o restanță. La FC Constanța joacă fotbaliști precum Florin Pătrașcu, Vasilică Cristocea, Cristi Șchiopu, Doru Fugaru, Sorin Țeican sau Marius Soare. Ne-am creat o trupă bună, cu relații foarte bune de joc. Nu în ultimul rând, golaverajul nostru, 105-23, spune multe despre forța de atac și de seriozitatea echipei“, a punctat Cătălin Toader. AS FCS Performer 2017 Năvodari este și vicecampioană la ultima ediție a turneului de fotbal în sală Trofeul Liga Old-Boys.      

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari are în echipă, în Liga veteranilor, și un marcator în Champions League. Formația, cu planuri mari (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii