Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Evoluții de top! Sportivii de la Alex Filip Team, opt medalii la Campionatul Mondial de Kickboxing ISKA (GALERIE FOTO)

ro

27 Oct, 2024 09:51 652 Marime text
 Sportivii de la Alex Filip Team au urcat pe podium la Campionatul Mondial. Sursa foto: Facebook (Alex Filip)
 
Rezultate deosebite pentru sportivii de la Alex Filip Team Constanța la Campionatul Mondial de Kickboxing ISKA, care s-a desfășurat în capitala Austriei, Viena, cu participarea a peste 1.500 de sportivi, din întreaga lume.
 
Antrenați de Alex Filip, cei 12 luptători de pe litoral care au reprezentat România, Dobrogea și Constanța au obținut opt medalii (două de aur, trei de argint, trei de bronz), la capătul unor evoluții impresionante.
 
1. Sunni Mustafa: Campion Mondial / K1 / -75 kg
2. Savu Theodora: Campioana Mondiala/ K1 light/ -40 kg
3. Alessia Filip: Vice-Campioană Mondiala/ K1/ -60 kg
4. Bubuleandră Eric: Vice-Campion Mondial/ K1/ + 80 kg
5. Oprea Mihnea: Vice-Campion Mondial/ K1 light/ -45 kg
5. Maradin Eduardo: medalie de bronz/ K1/ -55 kg
6. Iacob Alex: medalie de bronz/ K1 light / -45 kg
7. Eduard Moroianu: medalie de bronz/ K1 light/ -40 kg.
 

Felicitari copii, sunt extraordinar de mandru de voi! «We fight togheter, we win together!», este mesajul lui Alex Filip.

 
La nivel mondial, atât la amatori, cât și la profesioniști, ISKA este una dintre cele mai prestigioase organizații.
 

România a reușit să obțină cea mai bună performanță a sa la o ediție a Campionatului Mondial ISKA. După o rectificare de ultim moment, Team România a urcat pe locul 5 în topul națiunilor prezente și are totodată al patrulea număr de medalii cucerite, un total de 67 în decursul celor 3 zile de competiție. Rămânem cu acest rezultat frumos, obținut de cele 10 cluburi care au fost prezente. Îi felicit pe cei 68 de sportivi, dar și pe cei 7 arbitri care au avut o muncă dificilă, conducând zeci de lupte zilnic. Evident, nu în ultimul rând, pe antrenorii care s-au dedicat trup și suflet acestei participări, dar și pe toți care au susținut delegația în drumul spre acest rezultat remarcabil pentru kickboxul românesc. O mână de oameni a reușit ceva ce părea imposibil acum doi ani! Hai, România!, a punctat directorul ISKA Romania, Alin Huiu.

 
Citește și:

Constanța
14 sportivi, de la clubul Alex Filip Team, vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Kickboxing ISKA (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii