Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 15 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Secția de gimnastică a ACS Total For, start în activitate. Antrenorul emerit Nicolae Forminte, o nouă provocare (FOTO+VIDEO)

ro

15 Sep, 2024 12:22 289 Marime text
Înființată la Constanța, ca structură sportivă de drept privat, de prof. dr. Nicolae Forminte, antrenor emerit de gimnastică artistică, fost antrenor al lotului feminin al României, Asociația Clubul Sportiv Total For face primii pași în activitate.

Astăzi, 15 septembrie 2024, pornește la drum secția de gimnastică artistică.

Astfel, la sala din Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanța, antrenorul Nicolae Forminte are prima discuție cu părinții, fiind programată și prima mișcare, la care au luat parte fetițe, dar și doi băieței.

„Orice copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani este așteptat la sală!

Buna dispoziție, fețe zâmbitoare, dezvoltarea fizică armonioasă, formarea și dezvoltarea depinderilor motrice, dezvoltarea calităților motrice, dezvoltarea spiritului de echipă, comunicare, disciplină, creativitate, respect, încredere de sine, responsabilitate, curaj – acestea sunt câteva dintre cele mai important abilități ce vor fi dobândite și dezvoltate pe parcursul orelor de gimnastică.


Gimnastica artistică este o disciplină sportivă care asigură sănătatea fizică și spirituală a celor ce o practică“, se arată într-un anunț al ACS Total For.

Acest club intenționează să ajute copiii și tinerii din ziua de astăzi să găsească un loc organizat în care să îndrăgească mișcarea în primul rând și să facă sport din plăcere. Spre deosebire de ce eram învățat până acum, să activez numai în sportul de mare performanță, am gândit că n-ar fi o idee rea să încerc să mă orientez și spre gimnastica recreativă și formativă. Am demarat activitatea la ACS Total For cu gimnastica întrucât este ramura sportivă la care puteam folosi cât mai mult din experiența acumulată. Ce se va întâmpla pe parcurs vom vedea. Plecăm de la nivelul mării și sperăm să creștem, a declarat Nicolae Forminte.     


ACS Total For Constanța are și alte secții, în afară de gimnastică artistică: gimnastică ritmică, gimnastică aerobică, dans sportiv sau fotbal.   


Sursa foto: ZIUA de Constanța






Citește și:

ACS Total For Constanța
Antrenorul emerit Nicolae Forminte anunță deschiderea înscrierilor la secția de gimnastică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii