Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. „Sfârșit de poveste!“ La ultima sa prezență în ring, Alex Filip s-a impus la K-1 Fighting Network România (GALERIE FOTO)

ro

16 Jun, 2024 17:00 1369 Marime text
  • Alex Filip, de la Sharks Gym Constanța, l-a învins pe italianul Alessio Raciti la gala K-1 Fighting Network România.
 
Celebrul luptător Alex Filip, de la Sharks Gym Constanța, și-a încheiat cu o victorie prezența în ringul profesionist, impunându-se în fața unui adversar din Italia la gala K-1 Fighting Network România, desfășurată la Galați.
 
Alex Filip pusese capăt activității de luptător în urmă cu aproximativ doi ani, dar ocazia de a lupta în gala K-1 Fighting Network România, într-o promoție de top, a fost unică și prea mare pentru a o lăsa să-i scape, astfel că a urcat din nou în ring, pentru ultimul meci al carierei sale. Revenirea a presupus multe sacrificii și antrenamente spartane, pentru a fi la cel mai înalt nivel în partida de la Galați cu italianul Alessio Raciti. Și în pregătirea meciului, și în ring, Alex Filip a dovedit că are în continuare o inimă de leu, astfel că s-a impus, la decizie, după o confruntare extremă de disputată.   
 
Victorie și pentru Ștefan Orza
 
Învingător a fost și celălalt reprezentant al Sharks Gym Constanța la gala K-1 Fighting Network România, Ștefan Orza, care a câștigat prin KO în prima repriză duelul cu grecul Dionisis Serifi. „Reprezentanții Sharks Gym Constanța au fost din nou la înălțime, de această dată în cadrul galei profesioniste K-1 Fighting România. Ștefan Orza s-a impus prin KO, iar Alex Filip la decizie, după ce a câștigat fiecare dintre cele reprize ale partidei. We are Sharks Gym Constanța!“, a fost mesajul antrenorului Daniel Asaftei. „Mă așteptam să se impună atât Alex, cât și Ștefan, întrucât au fost bine pregătiți“, a completat Daniel Asaftei.
 
Mădălin Crăciunică l-a învins pe Ovidiu Meret
 
La Galați, Alex Filip și Ștefan Orza au luptat în main-card, iar în early card a urcat în ring un alt constănțean, Mădălin Crăciunică. Acesta s-a duelat cu un adverr din România, Ovidiu Meret, pe care l-a învins. „Am câștigat meciul prin TKO în repriza a 3-a. Mulțumesc tuturor celor care mă ajută să mă pregătesc și celor care mă susțin și îmi sunt alături necondiționat“, a punctat Mădălin Crăciunică. 
 
„Este nevoie de multe sacrificii, durere și muncă“
 
Soția luptătorului Alex Filip, Simona, a reliefat sacrificiile pe care le-a făcut acesta pentru meciul de la Galați.
 
„Pot doar să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot și să fiu mândră de soțul meu, care este totul pentru mine! La vârsta de aproape 40 ani, un exemplu de ambiție, determinare și muncă asiduă. După doi ani de pauză, revine în ring pornind de la greutatea de 94 kg, ajungând în categoria de meci la 81,2 kg, luptând cu un adversar de 25 ani! Din exterior și la TV totul poate părea simplu, dar în realitate este nevoie de multe sacrificii, durere și muncă! Felicitări, inima mea!“, a punctate Simona Filip.
 
O categorie la care nu am mai luptat de patru ani
 
Alex Filip a anunțat încă dinainte de partida cu Alessio Raciti că aceasta a fost ultima lui prezență în ring. „Astăzi a fost o zi plină! Dimineața, am trecut cu brio cântarul oficial, luptând la o categorie la care nu am mai luptat de patru ani, făcând sacrificii mari pentru a face categoria. Mă aflu cu siguranță în fața ultimei mele prezențe în ring!“, a menționat Alex Filip. 
 
„Foarte multe provocări încheiate excepțional!“
 
La finele activității din ring, Alex Filip a subliniat ajutorul de care a beneficiat pe parcursul carierii sale de luptător de kickboxing.
 
„Sfârșit de poveste!

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine pe parcursul a celor zece ani de când lupt în galele de kickboxing!
 
Mulțumesc soției mele, Simona Filip, care este alături de mine, indiferent de situație! Mulțumesc familiei mele, fratelui meu și copiilor mei!
 
Mulțumesc antrenorului meu, Asaftei Daniel, care m-a învățat kickboxing și alături de care am pășit în foarte multe provocări încheiate excepțional! Le sunt recunoscător colegilor mei de antrenament, fără de care nu puteam face performanță, Cătălin Cășaru, Pîrvulescu Mădălin, Ștefan Orza, Manea Mădălin, Ionuț Jaguaru și toți ceilalți!
 
Aș dori să mulțumesc familiei mele olandeze de la Fight District Amsterdam pentru tot sprijinul acordat! Sensei Francois, ești un bărbat dintr-un milion, îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în ultimii zece ani! Oss!
 
Sunt bucuros că am întemeiat o familie mare, unită și frumoasă, colectivul sălii unde eu sunt antrenor, Alex Filip Team, părinți și copii care sunt alături de mine si de echipa noastră, necondiționat!
 
The end!
 
Mulțumesc sponsorilor mei pentru susținere și colaborare“, a precizat Alex Filip.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip, Simona Filip, Daniel Asaftei)
 
Citește și:
 
Sharks Gym Constanța
Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii