Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Răzvan Florea, membru în Comisia Tehnică de Ape Deschise a European Aquatics

ro

22 Jun, 2024 17:38 646 Marime text
Foto: Facebook/FederațiaRomână de Natație și Pentatlon ModernConstănțeanul Răzvan Florea, medaliat olimpic în 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena la natatie este membru în Comisia Tehnică de Ape Deschise a European Aquatics. 

Vineri, 21 iunie, în capitala Serbiei a avut loc ședința Comitetului Executiv al European Aquatics, din a cărui componență face parte și Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Potrivit unui comunicat al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, unul dintre punctele de pe ordinea de zi ale ședinței a fost și aprobarea componenței Comisiei Tehnice de Ape Deschise a forului european, Răzvan Florea devenind astfel unul dintre membri, cu mandat în perioada 2024-2028.

Totodată, el este și arbitru internațional World Aquatics la ape deschise.

Astfel, Răzvan Florea se alătură celorlalți membri români ai comisiilor de la European Aquatics: Carmen Bunaciu (masters), dr. Marian Anghelescu (medicală) și Florin Avasilaoe (sărituri în apă de la mare înălțime).

În vârstă de 43 de ani, Răzvan Florea este antrenor la Atena Sport Club Constanța, membru în Biroul Federal al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și în Colegiul Central al Antrenorilor de Înot al aceluiași for.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii