Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cros dedicat Zilei Armatei la Năvodari Marius-Gabriel Tomița, reprezentant al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a câștigat medalia de argint (FOTO)

ro

22 Oct, 2024 19:37 570 Marime text
Astăzi, 22 octombrie 2024, la Năvodari, M.m. I Marius-Gabriel Tomița, reprezentant al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a câștigat medalia de argint la crosul organizat cu ocazia Zilei Armatei României.

Competiția a fost organizată de Comandamentul Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu” pe faleza din oraș, având ca scop promovarea activităților sportive în rândul militarilor.

Colegul nostru, M.m. I Marius – Gabriel Tomița și-a adjudecat, astăzi, medalia de argint, locul II, la crosul dedicat Zilei Armatei României, organizat de Comandamentul Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu”, pe faleza din Năvodari.

Competiția s-a desfășurat pe două categorii de vârstă: sub 35 de ani și peste 35 de ani, precum și pe genuri: feminin și masculin.

M.m. I Marius – Gabriel Tomița a concurat la categoria de vârstă peste 35 de ani, împreună cu slt. Ioan Panainte, șeful Compartimentului Educație Fizică Militară de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. La categoria de vârstă inferioară au participat cinci elevi militari. Slt. Iulian Sipatchin, instructor de specialitate în cadrul Compartimentului Educație Fizică Militară, a fost arbitru al crosului.

Îi felicităm pe colegii noștri nu doar pentru performanța de astăzi, ci mai ales pentru faptul că, zi de zi, promovează, prin propriul exemplu, un stil de viață activ și echilibrat.- se arată în postarea de pe pagina de socializare Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale. 

Sursa foto: facebook/ Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale

Citește și:

Liga Maiștrilor Militari de Marină răsplătește performanța militarilor devotați (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii